Andreea Raicu și-a dus mama în vacanță. Ce destinație au ales: „Mi-am dorit să petrecem timp împreună”

Andreea Raicu (46 de ani) își ia mereu timp pentru ea. Proaspăt întoarsă din India, de data asta, vedeta i-a făcut mamei sale, un frumos cadou cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Mamei și a Femeii. Andreea Raicu și-a dus mama într-o frumoasă vacanță în Italia, la Florența! 

Mama și fiica petrec mereu timp de calitate împreună și s-au simțit și acum minunat una în compania celeilalte.

De 8 martie m-am gândit să îi fac mamei o surpriză și am dus-o la Florența, fără să-i spun absolut nimic, doar să își facă bagajele pentru 3 zile ploioase. Mi-am dorit să petrecem timp împreună, să îi arăt acest oraș minunat și să o vizităm pe prietena mea foarte bună care locuiește aici, de care ne era tare dor. Cui îi pasă cum e vremea când suntem împreună? Dar, oricum, am avut parte și de soare din când în când! Ceva tipsuri pentru Florența?", a povestit Andreea Raicu, pe Instagram.

Se obișnuiește încet-încet cu noul suflet din viața ei

După suferința pierderii celui mai bun prieten patruped, Efi, care i-a fost alături mult timp și un adevărat camarad, Andreea Raicu a simțit nevoia să își ia un alt câine, dar parcă nu se obișnuia cu el, motiv pentru care a povestit despre acest lucru. Acum îl are aproape de ea și pe zi ce trece pare că se împrietenesc și mai mult.

Am greșit și simt nevoia să vă povestesc despre asta. Anul trecut, în luna mai, am pierdut unul dintre cele mai importante suflete din viața mea, pe Efi, câinele pe care l-am adoptat acum 14 ani de la Alex Gâlmeanu. Avea 2  luni și multe probleme și m-am gândit că nu-l va lua nimeni. Deși nu era un moment potrivit să-mi iau un cățel, gândul că nu-l va vrea nimeni m-a făcut să-l adopt. L-am operat de mai multe ori, i-am făcut tratamente, am avut grijă de el, și în timp s-a făcut bine. Cred că a simțit că l-am salvat, pentru că m-a răsplătit cu foarte multă dragoste, mai multă decât am simțit vreodată de la un câine", a început să povestească Andreea Raicu.

A fost sprijinul  meu emoțional în perioadele de depresie și a fost singurul suflet care a simțit mereu cum sunt. În momentele în care mi-era greu și plângeam, se așeza pe pieptul meu, mă lua în brațe și parcă îmi lua durerea. În ultimii ani de viață a făcut cancer și, deși tratamentul îi mai dădea 6 luni, Efi a stat cu mine încă 3 ani. A fost ca un miracol...", a mai povestit Raicu.

„Mă simțeam ca mama vitregă din povești!”

La un moment dat, vedeta a simțit nevoia să își ia un alt câine, care să o ajute să îi ia din suferință și să nu mai aibă casa goală. A mers la o canisă și și-a găsit un ghemotoc alb, pufos, dar de care nu s-a putut atașa imediat. În timp însă, situația s-a schimbat!

Eu nu aveam răbdare și nici chef. Mă simțeam ca mama vitregă din povești! Ceea ce reușea să mă îmbuneze era gândul că era singur, departe de mama lui, și avea nevoie de dragoste. A început să crească și să devină extrem de agitat, să facă dezastru în casă....Nu era atât de cald ca Efi. Avea o natură mult mai independentă, ceea ce nu îmi plăcea. Ca să nu vă mai spun că mă simțeam vinovată, simțeam că îl trădez pe Efi. Așa că, l-am trimis la mama. M-am gândit că între timp va învăța, iar eu voi face spațiu pentru el. Nu a fost așa....", a mai povestit Andreea Raicu.

Până la urmă însă, vedeta a simțit să mai facă o încercare și a luat decizia bună pentru că acum simte că se împrietenește încet-încet cu noul ei patruped.

M-am gândit că cel mai bine era să-l dau cuiva care să-l iubească și să aibă grijă de el. Și am găsit, dar am început să mă simt vinovată că îl abandonez. M-am întors din vacanță și abia după o lună l-am luat acasă pentru a mai face o ultimă încercare. Să văd dacă totuși ne putem conecta, într-un fel sau altul. Și parcă a simțit, pentru că dintr-o dată era alt câine, mult mai blând, mai cald, mai calm, mai cuminte.

Acum, pentru prima dată simt că începem să ne împrietenim. Că nu mă mai simt atât de vinovată că fac spațiu pentru altcineva. Efi este și va rămâne toată viață în sufletul meu și îmi va fi mereu dor de el... Am făcut greșeala să cred că un alt câine mă va ajuta să trec mai ușor peste pierderea lui Efi. Nimic în afară de timp nu poate ajuta”,  a mai spus, în încheiere, Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net