El e cel mai la modă cățel! Are o garderobă de 20.000 $

Tika, un ogar italian în vârstă de 12 ani, din Canada, este o cățea extrem de răsfățat! Ea are o garderobă plină cu haine de designer personalizate, în valoare de 20.000 de dolari. Animalului îi place să se îmbrace în ținute elegante și să participe la evenimente mondene– precum Săptămânile Modei de la Paris, New York și Milano – împreună cu proprietarul ei, Thomas Sharpio, în vârstă de 32 de ani.

Tika este un câine foarte răsfățat (Foto: Instagram)
Tika este un câine foarte răsfățat (Foto: Instagram)

«Tika e la curent cu toate trendurile»

Tika are nu mai puțin de 400 de articole vestimentare. Thomas susține că animalul este hrănit doar cu carne crudă și proaspătă, de cea mai înaltă calitate. Sharpio și partenerul său, Louis, în vârstă de 36 de ani, mai au și un ogar italian în vârstă de un an, pe nume Kala. Și acesta are hăinuțe, însă nu poate ajunge la nasul lui Tika. „Toate hainele ei sunt făcute la comandă. Fiecare piesă vestimentară costă între 130-350 de dolari. Tika este la curent cu toate trendurile din modă”, s-a lăudat Thomas Sharpio, potrivit publicației americane New York Post. El este creator de conținut cu normă întreagă, iar iubitul lui, Louis, este manager.

Cei doi susțin că Tika trebuie să poarte haine atunci când iese la plimbare, pentru că în Montreal este destul de frig.

„Ea avea o garderobă înainte de a ajunge cunoscută pe rețelele sociale. Trăim în Canada și este mereu frig și ploios. Trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Thomas. El a început să publice ținutele lui Tika, pe rețelele sociale, în anul 2016. De atunci, patrupedul a lucrat cu branduri de renume, precum Boss, Dior, Channel, Fendi și a apărut în mai multe publicații de modă, precum revista Vogue.

Thomas susține că toate ținutele lui Tika sunt inspirate din stilul lui Lady Gaga, Céline Dion și Cher: „Când alegem hainele, ținem cont de mai mulți factori. Dacă este vorba de ținutele de zi cu zi, urmărim confortul câinelui. Ținutele de la evenimente sunt cele spectaculoase!”. Cățeaua mai tânără Kala este, de asemenea, gata să calce pe urmele lui Tika, atunci când aceasta va ieși „la pensie”. „Când Tika este gata să se retragă, la urma urmei are 12 ani, Kala va prelua ștafeta”, a afirmat Sharpio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net