Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein, stă să nască din clipă-n clipă! Imagine incendiară cu burtica de graviduță!

Andreea Sasu și-a etalat din burtica de  graviduță, într-o fotografie incendiară, postată pe rețelele de socializare. Românca se pregătește să-l facă tătic pe designerul german Philipp Plein pentru a patra oară! 

Andreea Sasu și Phillipp Plein numără zilele până când își vor strânge în brațe bebelușul. Este cel de-al patrulea moștenitor al designerului german, care mai are trei băieți rezultați din alte două relații.

În așteptarea bebelușului, sexy românca a postat, pe rețelele de socializare, o imagine incendiară, în care își etalează din plin burtica de graviduță. 

„Te așteptăm… H”, a fost mesajul scris de Andreea Sasu, în descrierea fotografiei.

Philipp Plein, îndrăgostit lulea de româncă: „Ne-am mutat împreună anul trecut”

Andreea Sasu (34 de ani) și Philipp Plein (46 de ani) au avut o relație amoroasă tumultuoasă în trecut, dar au luat-o ulterior pe drumuri separate.  Între timp, designerul german s-a mai iubit și cu o altă româncă celebră, este vorba de Mădălina Ghenea. 

După Ghenea, Plein a început o relație cu influencera Lucia Bartoli, care i-a adus pe lume pe doi dintre băieții reputatului designer. 

Chiar dacă anii au trecut, Philipp Plein a rămas cu gândul tot la Andreea Sasu și iată că cei doi formează, în prezent, din nou un cuplu și vor deveni părinții unui băiețel în curând. Este cel de-al patrulea moștenitor al celebrului designer german, care mai are trei băieți rezultați din alte două relații. 

Ne-am mutat împreună anul trecut”, a dezvăluit designerul pentru Bild, confirmând astfel că a reluat povestea de iubire cu Andreea Sasu. 

Plein mai are trei băieți și o avere estimată la 800 de milioane de euro

Philipp Plein, în vârstă de 46 de ani, a trăit până în toamna anului trecut o poveste de iubire alături de Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ani, foarte cunoscută și apreciată în Italia. În octombrie 2023, creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Lucia Bartoli l-a adus pe lume pe ce-al de-al treilea fiu al designerului, Rouge Sky Galaxy. Philipp și Lucia mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. 

Designerul german mai are, însă, și un al treilea fiu, Romeo Prince, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia. Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp, căci designerul a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

Philipp Plein este un reputat designer german, care a fondat brandul de modă ce îi poartă numele și are o avere estimată la 800 de milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net