Antonio Pican, despre ce nu ar face niciodată în viața sa: „Mi se pare o chestie murdară!”

Antonio Pican (20 de ani) este unul dintre artiștii, din noua generație, care reușește să frângă inimile multor domnișoare frumoase. Însă, mare atenție fetelor, pentru că artistul se uită la bani atunci când vine vorba să îi scoată din buzunar.

Invitat în emisiunea „Detectorul de miciuni”, de la Kanal D2, moderată de Bianca Drăgușanu, simpaticul Antonio Pican a mărturisit public că nu ar împrumuta pe nimeni cu bani:

„Lumea nu îmi cere bani, pentru că toată lumea știe că eu nu dau bani cu împrumut. Nu dau și nu o să dau niciodată, pentru că după nu vreau să mă rog de banii mei să îi recuperez. Nu știu, mi se pare o chestie așa murdară, și nu vreau să intru în chestii din astea. Eu vreau să dorm cu capul liniștit pe pernă.

Aici mai intervine ceva, dacă vine cineva la mine și este o persoană foarte apropiată și are o problemă de sănătate, acolo intervin alte lucruri. Acolo poate aș rupe o bucățică din mine și aș împrumuta niște bani. Când este vorba de sănătate, da, dar așa, nu. Pentru ce? Singura persoană pe care am împrumutat-o cu bani a fost fratele meu, dar nu i-am cerut înapoi. Este fratele meu și l-aș ajuta toată viața ”.

Omul doar pe interes?

Antonio Pican a mai vorbit în cadrul emisiunii și despre cât de cameleonici devin oamenii atunci când au un interes:

„Sunt sigur că există un interes în viața fiecărui om. M-am simțit uneori folosit, să știi că da. Efectiv când ești acolo sus, și dai lovitura cu o piesă, toată lumea este lângă tine”.

Click! spune

Antonio Pican și Bibi s-au iubit timp de doi ani, însă în primăvara anului trecut au ales să se despartă chiar dacă aveau planuri de căsătorie! Ambii au aceeași pasiune și anume...muzica, dar și  crearea de conținut în mediul online, însă aceste lucruri se pare că nu i-au convins să rămână împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net