Nu mai există cale de împăcare între Bibi și Antonio Pican: „Nu știu ce face, sper că bine!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Între Bibi (20 de ani) și Antonio Pican (20 de ani) nu mai există cale de împăcare. Artista ne-a dezvăluit că în prezent au rămas amici, iar atunci când se întâlnesc, pe stradă, se salută din respect și cam atât.

Toată lumea credea că Bibi și Antonio Pican vor ajunge la altar și vor trăi fericiți toată viața, mai ales că artistul a ales să o ceară pe vedetă de soție. Desele apariții de televiziune împreună, dar și declarațiile siropoase care curgeau, în spațiul public, între cei doi, ne dădeau de înțeles că în idila lor amoroasă este numai lapte și miere. Însă, ne-am înșelat amarnic, se pare!

Prezentă, zilele trecute la un eveniment monden, Bibi ne-a dezvăluit în ce relații este acum cu Antonio Pican.

“Nu știu ce mai face Antonio, sper că bine! Nu am mai vorbit cu el. Este mult dacă aș zice că am rămas prieteni...cunoștințe mai bine spus, acesta este termenul perfect pentru noi doi. Probabil dacă ne întâlnim ne salutăm din respect și din bun simț, lucru care mi se pare foarte normal și frumos, dar atât.

Nu regret absolut nimic din acea relație. Sunt genul de persoană care nu regretă nici o acțiune sau decizie pe care o face. Sunt foarte fericită, foarte împăcată cu situația în sine, mai fericită ca niciodată și sunt foarte recunoscătoare prin ceea ce trec acum”, a declarat Bibi pentru Click!

Bibi, planuri mărețe

Simpatica artistă a dorit să le transmită fanilor, prin intermediul nostru, că le pregătește proiecte foarte frumoase în perioada următoare:

„Îmi place foarte mult să merg la film, simt că mă relaxează! M-aș vedea în rol de actriță, de ce nu și pot să zic că urmează foarte multe surprize în următoarea perioadă. Am foarte multe proiecte pe plan muzical, foarte multe piese, extrem de frumoase. O să vedeți”.

Bibi: „Sunt fericită!”

Cântăreața nu este implicată, în prezent, într-o relație amoroasă, însă se pare că acest lucru nu o afectează deloc, ba din contră se simte foarte bine în pielea ei… așa cum este.

„Sunt foarte fericită pe plan amoros, este o perioadă în care mă dezvolt enorm atât pe plan profesional cât și pe plan personal și simt așa că mă iubesc foarte mult în fiecare zi pe mine...din ce în ce mai mult.

Acum sunt singură, este cel mai bine și cel mai frumos. Cu siguranță dacă o să vină persoana potrivită pentru mine vă anunț. O am pe mama alături de mine tot timpul. Ea este cea mai minunată și genială mamă, o iubesc. Este cel mai tare manager, piar. Este cea mai bună prietenă a mea și o iubesc din tot sufletul meu. Este îngerul meu păzitor”, a conchis pentru Click! Bibi.

Click! spune

Bibi și-a anunțat fanii, pe pagina sa de Instagram, în primăvara anului trecut, că s-a despărțit de Antonio Pican, tânărul care o răsfăța ca pe o regină și voia să îi devină soție:

„A fost frumos cât a fost… Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net