Cum s-a transformat Antonio Pican în ultimul an

De când s-a despărţit de Bibi, se pare că lui Antonio Pican (20 de ani) îi merge ca pe roate. Pentru că a intrat în gaşca de la Golden Boy Society, a scos nişte super piese şi şi-a modelat corpul cu un antrenor. Iar despre această schimbare ne-a povestit şi nouă.

image

„Am devenit disciplinat, am grijă la mâncare şi somn. Acum am grijă cât dorm, mă culc la maximum 12 noaptea şi mă trezesc la 7 dimineaţa.

Nu pot să mănânc chiar orice, am un regim. Pot să spun că a trebuit să mănânc orice ca să iau în masă musculară, pentru că eram foarte slab, aveam arderile rapide şi mâncam şi foarte puţin.

Mereu eram pe drumuri şi uitam să mănânc, mâncam în benzinării. Sunt cu analizele la zi, sunt sănătos. Pot spune că aveam 55 de kilograme şi acum am 77 şi multă masă musculară. Sunt antrenat de Andrei Bordeianu care îmi e şi prieten, care are la activ multe transformări şi care a reuşit să mă transforme dintr-un băiat într-un bărbat”, spune Pican.

Citește și: Liceenii-vedetă sunt în «focurile» examenelor. Ce planuri de viitor au Bibi, Gami din 5Gang şi Alex Triff

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg