El e iubitul secret al lui Bibi! Îndrăgita artistă și-a refăcut viața după despărțirea de Antonio Pican

Au crescut împreună și au devenit adolescenții-vedetă care au înnebunit Tik-Tok-ul, dar după doi ani de relație în care au crezut că iubirea lor va dura o veșnicie, Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! Dintre ei doi, Bibi a fost cea care a început să se afișeze cu noul ei partener de viață, în timp ce Antonio Pican își vede deocamdată de proiectele muzicale de succes și își trăiește viața din plin.

Bibi și Antonio s-au despărțit după doi ani de relație
Bibi și Antonio s-au despărțit după doi ani de relație

Bibi este și ea extrem de adorată de fani pe rețelele de socializare, acolo unde deja începe să dezvăluie încet-încet identitatea noului iubit și pare să fie din nou îndrăgostită.

Citește și: Cum s-a transformat Antonio Pican în ultimul an 

Însă până când Bibi își va arăta noul iubit, fără să îi ascundă fața, Click! vă prezintă o poză cu el, suprinsă la unul dintre evenimentele la care cei doi iubiți au mers împreună, pentru că acesta o însoțește pe Bibi aproape peste tot.

Sunt tineri, frumoși și au viața la picioare. Cei doi formează de ceva timp un cuplu, au bifat câteva vacanțe împreună și se afișează deja ca doi îndrăgostiți veritabili și la evenimentele de familie, cel mai recent fiind nunta surorii lui Bibi, eveniment la care artista a cântat și a îmbrăcat o rochie roșie ca focul!

Vezi și: Bibi, primul interviu după despărțirea de Antonio Pican 

Bibi a fost cea care a anunțat despărțirea de Antonio Pican 

Despărțirea dintre Bibi și Antonio Pican a fost anunțată chiar pe social media de către tânăra artistă de 20 de ani. Cei doi s-au logodit pe când artista avea 18 ani, după ce Antonio Pican a cerut-o în căsătorie și își cumpăraseră împreună un apartament, pe care l-au vândut după despărțire.

  „Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta", anunța Bibi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre