Bibi a uitat de Antonio Pican și a fugit în vacanță cu noul iubit!

Toata lumea a sperat la împăcarea dintre Bibi și Antonio Pican, însă se pare că artista și-a găsit deja fericirea în brațele altcuiva.

Bibi iubește din nou
Bibi iubește din nou

Bibi și Antonio Pican au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar despărțirea lor i-a șocat și întristat pe fani. Pentru a pune punct speculațiilor cum că ar fi vreo posibilitate de împăcare, Bibi a plecat în vacanță și s-a fotografiat alături de un alt bărbat.

Fotografiile postate de artistă arată clar faptul că a trecut peste despărțirea de Antonio și iubește pe altcineva.

Citește și: Bibi, planuri mari după ce s-a despărțit de Antonia Pican 

Toți fanii lui Bibi se bucură pentru noua relație a acesteia și i-au scris doar comentarii frumoase, de susținere. Totuși, fanii sunt curioși să afle cine este noul bărbat din viața artistei și nu au ezitat să o întrebe. Bibi ține încă totul secret și nu a dorit să le dezvăluie identitatea noului iubit.

„Ai să ne dai o veste?”, ,,Să te-nconjoare toată dragostea și fericirea de sub Soare, că le meriți pe deplin”, ,,Cine te ține de mână?”, ,,Oare cine o fi cel ce o ține de mână? hmm! Sună misterios”, au comentat fanii la postarea lui Bibi.

De ce s-au despărțit Bibi și Antonio Pican

După doi ani în care au petrecut împreună cele mai frumoase momente, Bibi și Antonio au ales să meargă pe drumuri separate, urmând o perioadă dificilă pentru amândoi.

Vezi și: Cum l-a făcut Bibi gelos pe Antonio Pican? 

Bibi a declarat că au analizat foarte bine decizia și pentru că respectă ceea ce au trăit, nu își dorește să facă public motivul despărțirii. Relația celor doi era serioasă, în 2021 Bibi a primit un inel de logodnă de la Antonio, iar la ceva timp și-au cumpărat un apartament împreună.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranța ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă tine și să ai multă încredere în ea ca să poți să faci acest pas…”, a declarat Bibi la vremea aceea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png