Anunțul făcut de Zsolt Cergo după 12 ani de căsătorie cu Nicoleta Luciu: „Ne afectează”

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo au spus „Da” în fața altarului în urmă cu 12 ani, însă de atunci s-a speculat că cei doi sunt la un pas de divorț. Recent, soțul actriței a făcut câteva declarații în acest sens și a lămurit totul.

Zsolt, deranjat de faptul că se vehiculează un divorț între el și Nicoleta Luciu
Zsolt, deranjat de faptul că se vehiculează un divorț între el și Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo sunt pe cale să divorțeze?

Cu 12 ani în urmă, la 3 ani după ce a venit pe lume primul lor copi, Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo și-au unit destinele. În 2011, în familia lor au apărut și tripleții, iar actrița a făcut mai multe sacrificii pentru a-și ține familia unită. Vedeta s-a retras din luminile reflectoarelor și s-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soț și copii. În tot acest timp au apărut zvonuri conform cărora cei doi au ajuns la un pas de divorț.

În 2021, Nicoleta Luciu a ieșit în public pentru a infirma toate aceste speculații. Însă, recent, s-a spus, din nou, că vedeta și soțul său au decis să își separe drumurile. Zsolt Cergo nu s-a mai putut abține, așa că a dat cărțile pe față și a explicat că nici măcar nu încape în discuție să divorțeze de partenera sa. Ba mai mult, acesta a precizat că astfel de zvonuri îi afectează extrem de tare.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi și copiii”, a declarat Zsolt Cergo pentru Cancan.ro

 Nicoleta Luciu revine în televiziune?

Apropiații Nicoletei Luciu spun că aceasta și-ar dori să se întoarcă în lumina reflectoarelor. În anul 2022, actrița din celebrele telenovele românești „Inimă de Țigan” și „Regina” ne-a oferit un interviu în care a precizat că ar prefera să apară din nou pe micile ecrane, însă nu în fiecare zi.

„Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate. Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte, sunt deschisă la propuneri!”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net