Artista Alessia și tatăl băiețelului său au îngropat securea războiului pentru prima zi de școală! „Ne-am regăsit în alte etape ale vieții!”

#Exclusiv Click!

Alessia (41 de ani) este mai liniștită ca niciodată acum. Cântăreața este foarte fericită pentru că luni, la deschiderea anului școlar, ea și tatăl băiețelului ei au făcut pace și i-au fost amândoi alături lui Alvin care a început clasa pregătitoare la o școală privată din Constanța.

Totul a fost ca la început iar Alessia și Ionuț, fostul ei partener de viață, au ales ce este mai bine pentru fiul lor. Să nu se mai certe, să fie mai înțelepți și să facă tot posibilului pentru a-și crește fiul în liniște și înțelegere chiar dacă ei sunt despărțiți în momentul de față.

„Alvin are acum 6 ani și 8 luni  și a intrat la clasa pregătitoare la o școală privată din Constanța. Eu și Ionuț, tatăl lui Alvin, suntem acum într-o relație excelentă. Ne-am regăsit în alte etape ale vieții. Partenerii greșiți pe care ni-i alegem ne pot influența viața de familie și implicit creșterea sănătoasă din punct de vedere emoțional a unui copil.

Am decis să ne înțelegem bine pentru copilul nostru și să ne focusăm pe creșterea lui pentru că este o etapă importantă care îl va dezvolta ca și adult. Vrem să fie un adult reușit. Am fost împreună cu Ionuț la deschiderea anului școlar, când Alvin a pășit cu încredere  și mare entuziasm în clasa zero și ne-am bucurat împreună pentru fiul nostru”, ne-a declarat Alessia. Fiul ei este încântat și îi place la școală așa că era nerăbdător să se reîntoarcă azi în clasă.

„Alvin abia aștepta să meargă azi la școală, la ora de germană. Amândoi, atât eu cât și tatăl lui, avem o relație foarte bună cu copilul. Băiatul a fost foarte fericit pentru că ne-a avut pe amândoi alături. Nu ne gândim acum niciunul dintre noi să ne refacem viața. Ne focusăm amândoi pe noi, să ne dezvoltăm fiecare separat ca și oameni, să ne punem pe picioare, să evoluăm și nu luăm în calcul niciunul să ne refacem viața prea curând”, ne-a mai declarat Alessia care încă nu are alte gânduri în ceea ce privește viața ei personală pentru că deocamdată a decis să i se dedice fiului său și carierei sale muzicale.

Alessia și fostul ei partener de viață, Ionuț, nu au fost căsătoriți, s-au separat  în 2020, pe timpul pandemiei, și rodul dragostei lor este băiețelul lor, Alvin.

Pregătește noi proiecte muzicale

Alessia este pe val și nu duce lipsă deloc de concerte. Artistei îi merge bine și se simte recunoscătoare pentru că totul s-a așezat cum trebuie în viața ei.

Sunt recunoscătoare pentru viața mea profesională care evoluează frumos, urmează să lansez două videoclipuri noi și pregătesc următoarele materiale muzicale, plus un featuring surpriză", a mai adăugat artista pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net