E fierbinte și arde rău! Alessia și Antonio Pican încing canapeaua! Cine este cel mai important bărbat din viața artistei

#Exclusiv Click!

Fresh! Dacă tot vine vara și cheful de distracție, Alessia și Antonio Pican vor să „rupă” cluburile dar și... canapeaua cu feat-ul lor proaspăt și bine venit, Alessia feat. Antonio Pican - FOTIA x Doi Și-o Canapea.

„Vinovat” pentru această colaborare este nimeni altul decât managerul celor doi artiști, Marius China care a pus la cale feat-ul momentului. Videoclipul este realizat de regizorul artiștilor, Silviu Mîndroc, iar Alessia are doar cuvinte de laudă pentru ceea ce va urma.

Antonio Pican nici bine nu a lansat piesa „Încerc” că a și venit cu o nouă melodie. Feat-ul celor doi artiști este în română iar Alessia aduce un plus cântând în limba greacă, senzuală și sexy.

Sunt foarte încântată de această colaborare! Antonio este un băiat foarte talentat! Am lucrat foarte bine cu el când am făcut sesiunea de studio. Surprinzător ne-am scris unul partea celuilalt. Eu am scris strofa lui, el a scris strofa mea, deci ne-am înțeles mega bine. Am descoperit chiar un copil cu frică de Dumnezeu. Asta mi-a plăcut mult la el pentru că este credincios și e un copil îngrijit, dedicat, a pus suflet în ceea ce am făcut, sunt foarte bucuroasă de colaborarea asta!”, povestește Alessia, care își dorește să se încadreze în trendurile actuale.

„La 40 de ani, practic mă relansez”

Alessia se simte acum că peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult și nu credea că se poate reinventa și "plia" cu trendurile muzicale actuale dar este foarte încrezătoare acum că o să reușească tot ceea ce și-a propus cu noile sale piese.

M-am gândit să revin și să mă încadrez în trendul actual dar totuși cu amprenta mea așa că am ales ca amprenta mea să fie limba greacă pentru că tot cu ea am și pornit. Sunt foarte fericită cu alegerea mea și cu drumul  pe care managerul meu, Marius China, mi-a propus să mergem. Sunt chiar foarte încântată de noul proiect și de toată echipa mea  care a fost alături de mine. Sunt fericită și pentru acest videoclip, vor urma și altele, am filmat deja.

Sunt fericită cu tot ce  mi se întâmplă și recunoscătoare că la 40 de ani  practic mă relansez și am  în jurul meu foarte mulți oameni care chiar cred în mine și  investesc în mine. Asta e un lucru pentru care sunt mega recunoscătoare și nu aș fi crezut vreodată că o să mi se întâmple așa ceva”, mărturisește Alessia extrem de încântată și încrezătoare în ceea ce va urma din punct de vedere muzical pentru ea.

El este cel mai important bărbat din viața cântăreței

De când este mamă de băiat și îl are pe fiul ei, Alvin, care are aproape 6 ani, viața Alessiei s-a schimbat radical. Copilul ei îi este cel mai bun prieten, vorbește de toate cu el și îl consideră cel mai important bărbat din viața ei.

Alvin îmi este cel mai bun prieten și cel mai important bărbat din viața mea. Când e cu bunicii, părinții mei, vorbim foarte des la telefon, mă sună și îmi povestește tot ceea ce a făcut. De sărbători am stat cu toată familia, am fost la țară, am spart ouă cu Alvin, am pictat. A fost la biserică cu tatăl meu și ce mi s-a părut super tare este faptul că mi-a spus tata că i-a plăcut foarte mult la slujbă și a stat două ore. M-a uimit! Îmi spunea tată că îi plăceau picturile de pe pereți, din biserică. Și a venit băiatul meu și mi-a adus lumină acasă. Am băiat mare!”, ne-a împărtășit Alessia, emoționată, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net