Artista de muzică populară care și-a pus chipul de păpușă pe sticla de țuică. Păzea, Cristina Vlad intră în lumea afacerilor cu băuturi: „Se vinde cu 50 de lei litrul”

#Exclusiv Click!

Solista de muzică populară, dar și de petrecere, Cristina Vlad (27 de ani), își face debutul și în lumea afacerilor. Frumușica artistă din Maramureș ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce plan curajos are, din dorința de a-și mai rotunji veniturile.

„Unde sunt români vor fi și comenzi”

Cristina Vlad, absolventă a Liceului de muzică din Baia Mare, dar și a Facultății de Geografie și de Turism, din Cluj, cu un master în turism, intră și în lumea dură a afacerilor. Are curtea casei din Săliștea de Sus, Maramureș, plină de pomi fructiferi, însă nu va face gem sau dulceață, așa cum v-ați fi așteptat, ci țuică:

„Am testat piața și cred că aș avea succes cu țuica din prune și din mere. Mai am nevoie de aprobări, necesită un anume proces de distilare, nu poți comercializa oricum. Din păcate, cu prunii este mai delicat, sunt ani în care nu se fac mai deloc. De pildă, anul acesta au fost mai multe mere. Vreau să fac cunoscută afacerea în întreaga lume. Unde sunt români vor fi și comenzi. Pentru început, preconizăm o cantitate de 1.000 de litri de țuică”. 

Și-a pus chipul frumos pe sticla de țuică

Pentru a dubla succesul, artista a decis să-și pună chipul frumos pe sticla de țuică, marcă proprie, căci, deh, se știe, reclama este sufletul comerțului:

„Îmi pun chipul pe etichetă și am să scriu și ceva care să mă reprezinte. La noi, în Maramureș, nu există vreo diferență, între palincă și țuică, iar noi îi zicem, de fapt, horincă. Este o băutură foarte tare, are peste 50 de grade, chiar și 60. E bună de băut imediat,

dar, cu cât se lasă mai mult, cu atât e mai tare. Iar după 5 ani își schimbă și culoarea”.

Cristina ne-a spus și cu cât se vinde litrul de țuică, în zona ei, unde această băutură este la mare căutare:

„La noi, în Maramureș, țuica se vinde cu 50 de lei litru, acesta este prețul actual”.

Pleacă în turneu, peste Ocean, cu Nelu Vlad de la Azur

Cristina Vlad va pleca, din nou, în America, într-un turneu de o lună, alături de membrii trupei Azur, alinându-le, astfel, românilor de acolo, dorul de casă:

„Românilor stabiliți acolo le este tare dor să audă cântecele de acasă, ne primesc cu mult drag, câteodată ne și găzduiesc la ei. Am în repertoriu mai multe piese noi, de muzică populară, dar și de petrecere, „Câte gânduri nu-mi dau pace”, compusă de mine, și ”Doamne, schimbă-ne de poți!”. Am colaborări și cu Liviu Puștiu, dar și cu Minodora, la piesa „Fără tine n-am talent”.

„Nu m-aș muta în București, îmi place liniștea!”

Interpreta de muzică populară are numeroase colaborări și filmări, în București, e conștientă că aici „se învârte magiunul”, însă preferă liniștea de acasă, din Maramureș. Deci, prea curând, nu se va muta în Capitală:

„Nu sunt căsătorită, sunt singură, pentru că sunt axată mai mult pe carieră. Nici nu aș avea timp acum. Mă gândesc, desigur, să-mi întemeiez o familie, dar mai e timp, de-abia am 27 de ani. Nu m-aș muta nici în America, dar nici în București.

Sunt prea liniștită, iar în Capitală este prea multă agitație. Noi, ardelenii, suntem mai calmi, la noi totul e rustic, aici mă simt bine, îmi place să trăiesc în liniște”, ni s-a mai confesat Cristina Vlad, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
banner corina danila png
Theo Rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net