Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, mai sexy ca niciodată! Bruneta s-a reinventat după separarea de artist

#Exclusiv Click!

Despărțirea de Dorian Popa (35 de ani), după unsprezece ani de iubire, se pare că a motivat-o foarte mult de Claudia Iosif, alias Babs, să aibă și mai multă grijă de ea. De când s-a separat de artist, de mai bine de jumătate de an, bruneta este permanent în sala de sport pentru a avea un tonus de invidiat și un trup perfect.

Din postările sale de pe Instagram, putem observa că simpatica Babs și-a revenit foarte rapid la o formă perfectă în ceea ce privește aspectul său fizic. Conștientă de atuurile sale feminine, fosta iubită a lui Dorian Popa nu ezită să poarte ținute mulate în sala de sport. De exemplu, recent, bomba sexy a ales să se antreneze și să își definească și mai mult corpul perfect purtând o salopetă de culoare neagră, mulată, ce îi stătea impecabil. De asemenea, în cap a ales să poarte și o șapcă de culoare neagră ce îi completa și mai mult vestimentația sport.

Atentă la alimentație

Și cum sportul se îmbină perfect cu alimentația, Claudia Iosif le-a arătat internauților cum arată mesele sale. Așa că din imaginile postate pe contul său de Instagram, putem vedea că bruneta este o iubitoare a mâncatului sănătos, fără prea multe calorii, deoarece aceasta se pare că preferă să mănânce sushi, care nu are prea multe calorii precum și clătite cu proteine cu căpșuni și felii de banane, tăiate, peste.

Nu există cale de împăcare

După separarea de Dorian Popa, Claudia Iosif a primit multe întrebări, pe contul său de socializare, din partea prietenilor virtuali care o întrebau despre o posibilă împăcare. Așa că aceasta a ales să răspundă public, în mediul online, la această curiozitate.

„În momentul de față, nu! Au fost momente în care consideram că merită să nu renunți, având în vedere că era o legătură foarte puternică și eu de fel nu renunț, pentru că nu vreau să rămân cu regrete că nu am încercat! Dar a dovedit că nu merită efortul. Nu există răni!! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, le-a spus bruneta tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ucrainence Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net