A înșelat-o Dorian Popa pe Babs? Adevărul despre despărțirea celor doi: „Am greșit!”

Dorian Popa a făcut dezvăluiri explozive despre despărțirea de iubita lui, Claudia Iosif, zisă și Babs, în podcastul găzduit de Anamaria Prodan. Iată ce a răspuns artistul când a fost întrebat dacă a fost infidelitatea motivul despărțirii lor? 

Dorian Popa (35 de ani) și Claudia Iosif ( alias Babs) au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că au pus capăt unei relații de 11 ani. 
Apropiații se așteptau ca cei doi îndrăgostiți să ajungă în sfârșit la altar și să facă un copil. Iată însă că au luat-o brusc pe căi separate, iar Claudia (39 de ani) și-a făcut bagajele și a plecat din vila luxoasă a artistului. 

La acel moment, nici Dorian și nici Claudia nu au dat prea multe amănunte privind motivele care au dus la ruptura bruscă dintre ei. 

Dorian Popa, invitat în podcastul Anamariei Prodan foto YouTube

A fost infidelitatea motivul despărțirii dintre Dorian Popa și Claudia Iosif?

Invitat în podcastul Anamariei Prodan, Dorian Popa a fost întrebat direct de impresară dacă infidelitatea ar fi fost, de fapt, cea care a dus la destrămarea cuplului lor. Răspunsul artistului a lăsat loc la o serie de interpretări. 

Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. 

Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. 

Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă.

Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da?!

Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații! Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Cum se înțeleg Dorian și Babs în acest moment?

Artistul a dezvăluit că are o relație de prietenie în prezent cu fosta iubită, cei doi având grijă pe rând de cățelul lor adorat, Chelutzu. 

„ Uite că în ziua de astăzi suntem bine. Nu ne vedem, pentru că sunt de părere că lucrurile astea nu au cum să se întâmple în primul an după despărțire, dar să nu uităm că îl avem pe Chelutzu, care este când la mine, când la ea

Eu am ajutat-o cu absolut tot ce și-a dorit în privința construcției casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo”, a mai spus cântărețul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net