Fosta iubită a lui Dorian Popa, gafă în limba engleză! Ce cuvânt a „pocit” Babs

Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, a făcut o gafă de zile mari. "A pocit" un cuvânt extrem de comun, în limba engleză. Postarea a fost făcută chiar pe contul său de Instagram, într-un story. Iată despre ce este vorba!

Fotografie recentă cu Babs Foto: Instagram
Fotografie recentă cu Babs Foto: Instagram

Gafă de zile mari pentru Babs 

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, are o comunitate mare pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde postează zilnic. Recent, într-un story, "babsatelier" a scris "to taiered". Postarea făcea referire la starea câinelui său. 

Postare pe Instagram
Postare pe Instagram

Cine este Babs 

Bruneta este designer vestimentar, iar multe dintre creațiile sale pot fi văzute pe reţelele de socializare. Ba chiar fostul ei iubit, Dorian Popa, i-a promovat articolele vestimentare, pe care le poartă în apariţiile sale publice, pe reţelele de socializare sau în videoclipuri.

Babs, Claudia Iosif, arată impecabil, însă a recunoscut că a recurs la mici îmbunătăţiri. Pe când avea 23 de ani, Babs şi-a pus implanturi mamare, iar după şi-a făcut implant de sprâncere, augumentarea buzelor cu acid hialuronic, liposucție și rinoplastie. Babs are un fizic de invidiat pe care îl întreține cu sport, deși la într-un timp o bătea gândul să-și subțieze talia în cabinetul doctorului estetician.

Babs, despărțire de Dorian Popa 

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif nu au mai format un cuplu. Ea a plecat din casa artistului din Domnești, lângă București, și s-a mutat la șase kilometri de el, într-o nouă casă pe care a amenajat-o după bunul ei plac.

Tot pe Instagram a răspuns la curiozitățile fanilor ei. „Cum treci peste o despărțire?”, a fost una dintre curiozitățile pe care i le-a adresat un urmăritor. „Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net