Babs, detalii picante despre despărțirea de Dorian Popa: „Este doar dezamăgirea care în timp…”

Ultima actualizare:

Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, cum este cunoscută de o țară întreagă, au ales să pună punct idilei lor amoroase, în urmă cu câteva luni, după 11 ani de iubire. Recent, fosta parteneră a artistului a răspuns, în mediul online, la câteva întrebări, pe care prietenii săi virtuali au ales să i le adreseze. Una dintre ele a fost și aceea dacă între ea și Dorian mai există vreo cale de împăcare.

În momentul de față nu! Au fost momente în care consideram că merită să nu renunți având în vedere că era o legătură foarte puternică și eu de fel nu renunț pentru că nu vreau să rămân cu regrete că nu am încercat! Dar a dovedit că nu merită efortul. Nu există răni!! Este doar dezamăgirea care în timp se transformă în indiferență”, a spus Claudia Iosif. Bruneta le-a mai spus prietenilor virtuali și că ultima perioadă din viața sa nu a fost una deloc roz:

„Energia care a fost în ultima perioadă și niște lucruri care mi s-au întâmplat despre care prefer să nu vorbesc. Eram nefericită în ultima perioadă! Acum am redevenit eu cea care eram!”.

Dorina Popa, împăcat cu situația

Invitat recent, în cadrul unui podcast, Dorian Popa a vorbit și el despre separarea de iubita sa cu care a fost împreună mai bine de un deceniu:

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”.

image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net