Băiatul lui Liviu Vârciu dansează pe o melodie din tinerețea lui tati. N-ați văzut ceva mai simpatic!

Ultima actualizare:

Liviu Vârciu și-a încântat fanii cu câteva imagini adorabile cu fiul său dansând pe o melodie de pe vremea când artistul lua la rând discotecile. Mai mult, Liviu a difuzat melodia de pe o casetă, ceea ce pentru mulți dintre fanii mai tineri ai artistului a reprezentat, cu siguranță, o premieră absolută.

Ada Călin și Liviu Vârciu au devenit părinții unui băiat în mai 2020
Ada Călin și Liviu Vârciu au devenit părinții unui băiat în mai 2020

Cine mai ascultă muzică de pe casetă? Liviu Vârciu! Fostul solist al trupei L.A. e hotărât să-i cultive fiului său simțul ritmului cu melodii dance din propria adolescență rebelă.

Iar Matei Liviu pare foarte receptiv la aceste inițiative. Duminică, Liviu a făcut public un video cu fiul lui dansând de mama focului pe celebra ”What is Love”, a lui Haddaway, o piesă care făcea furori în anii 1990, adică exact în perioada în care Liviu a început el însuși să cânte pe scenele României.

Drăgălaș foc, cu ochii ca două mărgele și cu gura până la urechi, Liviu junior, care va împlini doi ani în luna mai, anul acesta, a țopăit și s-a rotit ca un titirez, în ritmul muzicii, semn că moștenește urechea muzicală de la tatăl său.

Iar Liviu senior, așa cum era de așteptat, abia își mai încăpea în piele de fericire. ”Să danseze și băiatul meu după casetă”, s-a filmat artistul spunând.

Liviu Vârciu a devenit tată de băiat în pandemie

Liviu Vârciu și partenera lui de viață, Anda Călin, au devenit părinți pentru a doua oară la sfârșitul lunii mai, în 2020, cu puțin timp înainte de ridicarea primelor restricții impuse de pandemia de coronavirus în România.

Dat fiind contextul epidemiologic, Liviu și Ada a amânat cu un an botezul celui mic și au chefuit abia în octombrie 2021 la un restaurant de patru stele din otopeni. Artistul nu s-a uitat la bani și a refuzat orice reducere pe care ar fi putut s-o solicite în calitate de vedetă de televiziune cu mare vizibilitate în mediul online. „Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu”, a declarat Liviu la vremea respectivă, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Liviu și Ada mai au o fetiță, pe Anastasia, în vârstă de 5 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net