Cum și-a speriat Liviu Vârciu fanii de pe Instagram. S-a rătăcit în pădure, pe munte: «Dacă nu ne mai vedem...»

Liviu Vârciu a publicat mai multe filmulețe în mediul online, în care a povestit că se află împreună cu un prieten de-al său pe munte, cu plăcile de snowboard, și s-au cam rătăcit prin pădure. 

Liviu Vârciu s-a rătăcit pe munte Foto: Instagram
Liviu Vârciu s-a rătăcit pe munte Foto: Instagram

Prezentatorul TV Liviu Vârciu a plecat cu familia la munte, explicând cu o seară înainte că își dorea neapărat să ningă pentru a se bucura din plin de zăpadă.

Am ajuns la munte și cică ninge, dar nu ninge. Zăpada este foarte puțină, sperăm să ningă în noaptea asta..”, a povestit Liviu Vârciu pe Instagram, care nu avea idee ce urmează să i se întâmple a doua zi. 

Liviu Vârciu s-a rătăcit pe munte

Din dorința de a se bucura de zăpadă, acesta a pornit cu an amic în pădure, după ce omătul s-a așezat pe jos într-un strat considerabil, însă numai de distracție n-au avut cei doi parte.

Aceștia au plecat în ideea de a se da cu placa de snowboard, însă în cele din urmă s-au rătăcit pe munte. Cunoscut pentru firea sa glumeață, Liviu Vârciu a ținut să precizeze că de data aceasta vorbește serios și că el și prietenul său chiar s-au rătăcit.

O știți pe aia când te rătecești?! Eu cu vecinul meu ne-am rătăcit și nu glumesc, stați să vă arăt. Dacă nu ne mai vedem, eu vă iubesc pe toți”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram, în timp ce filma împreujurimile: un decor acoperit de zăpadă și...pustietate.

Bineînțeles că ultima parte a fost zisă în spirit de glumă, însă întâmplarea este reală, Liviu Vârciu rătăcindu-se pe munte. De când a publicat acest filmuleț, actorul nu a mai dat niciun semn pe rețelele de socializare, însă este un lucru bun că avea semnal la telefon în locația unde se afla, pentru a cere ajutorul în cazul în care situația chiar ar deveni îngrijorătoare.

Liviu Vârciu a fost în spital din cauza răcelii

Liviu Vârciu s-a confruntat recent și cu câteva probleme de sănătate, actorul ajungând în spital în urma unei gripe puternice. Acesta a explicat că a avut nevoie de tratament de specialitate, după ce a luat o răceală de care nu mai putea să scape nicicum. 

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus. Răceala fără miros, o știți? Mi-a luat și mirosul”, spunea la momentul respectiv Liviu Vârciu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net