Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă: "Îmi pare rău pentru el"

Ultima actualizare:

Bărbatul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă anul trecut, și-a primit pedeasa, care constă în doi ani de închisoare cu executare.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă

Mihai Găinușă, fostul prezentator de la "Cronica Cârcotașilor", a avut parte de un eveniment neplăcut în noiembrie anul trecut, când un bărbat i-a furat bicicleta. Autorul furtului și-a primit sentința din partea judecătorilor, care l-au condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu executare pentru fapta sa. 

Autoritățile au decis asupra unei sentințe atât de aspre deoarece hoțul, Florian Robert M., mai comisese o astfel de faptă și în 2019, iar acesta a fost judecat acum în stare de recidivă postexecutorie. În 2019, judecătorii i-au aplicat o pedeapsă mai blândă, iar tânărul a fost eliberat condiționat. 

Individul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă va trebui să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 200 de lei. Inițial, hoțul a vândut bicicleta imediat după comiterea furtului și a obținut o sumă de 200 de lei, bani pe care instanța a decis să-i confiște.

Mihai Găinușă a aflat că hoțul care i-au furat bicicleta a fost condamnat, iar fostul prezentator a declarat că inițial a vrut să-și retragă plângerea. Găinușă a mai aflat că bărbatul și-a luat substanțe ilegale cu banii pe care i-a obținut din vânzarea bicicletei. 

”Da, am primit decizia și am aflat despre condamnare. Îmi pare rău pentru el, însă, din păcate, era recidivist și așa se explică pedeapsa cu executare. Inițial, am vrut să-mi retrag plângerea împotriva lui, însă am înțeles că fiind o faptă penală, acțiunea ar fi mers oricum mai departe. Polițistul care s-a ocupat de caz mi-a spus că nu e cazul să-mi fie milă de el, pentru că, după ce a vândut bicicleta, și-a luat droguri, nu a dus banii acasă”, a declarat Mihai Găinușă pentru FANATIK.

Mihai Găinușa și-a luat măsuri mai stricte de securitate

Mihai Găinușă a mai declarat că a fost suprins de promptitudinea autorităților, care au rezolvat cazul în doar două săptămâni, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Realizatorul a mai precizat că a stat de vorbă cu autorul furtului, iar ceea ce l-a suprins a fost faptul că fapta a fost comisă în timpul zilei, ceea ce l-a convins pe Găinușă să ia măsuri de siguranță mai stricte.

Eu l-am cunoscut la reconstituire, mi-a spus că a văzut bicicleta prin gard și atunci s-a gândit să intre în curte și s-o fure. A sărit gardul și apoi a ieșit pe poartă, norocul meu a fost că aveam camere de luat vederi. Ce e mai grav e că s-a întâmplat ziua, în amiaza mare, mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă ieșeam atunci în curte sau dacă erau copii acasă. Acum, mi-am luat măsuri suplimentare, am făcut contract cu o firmă de pază”, a mai adăugat Mihai Găinușă pentru sursa citată.

Mihai Găinușă a postat pe rețelele de socializare, în luna noiembrie, momentul surprins de camerele de supraveghere, în care bărbatul îi fură bicicleta din curtea casei. Realizatorul a făcut un apel public către oricine îl poate ajuta la identificarea hoțului. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net