Bătălia Revelioanelor la tv! Unde vezi cele mai tari show-uri de Anul Nou

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Şi anul acesta televiziunile se luptă în Revelioane! PRO TV doreşte din nou să fie lider de audienţă cu programul de divertisment difuzat în noaptea dintre ani. Şi are toate şansele, căci anunţă că a invitat la petrecere cei mai în vogă artişti ai momentului. Posturile publice de televiziune mizează pe momentele de umor din arhiva de aur, iar Prima TV şi Naţional TV pe muzica de petrecere. 

Raluka și Pavel Bartoș  prezintă programul special  de Revelion de la PRO TV
Raluka și Pavel Bartoș prezintă programul special de Revelion de la PRO TV

PRO TV face din nou «Protevelion»

După succesul Revelionului pe care l-au prezentat anul trecut, Raluka şi Pavel Bartoş sunt şi anul acesta gazdele petrecerii date în noaptea dintre ani la PRO TV, „Protevelion”, care începe la ora 20.00.

Citește și: Concerte Revelion 2023. Ce artiști celebri vor cânta în noaptea dintre ani

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular intitulat Periniţa, iar invitaţii se vor provoca la dans, muzică, voie bună şi momente inedite. Andi Moisescu şi Andreea Esca, Irina Loghin şi Florin Busuioc, Cabral şi Adela Popescu, Horia Brenciu şi Carmen Tănase, Cătălina Grama şi Daniel Pavel, Adrian Nartea şi Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion...

Vezi și: Zodia care va primi o mulțime de bani, înainte de Revelion. Își va face o vacanță de vis cu ei!

La Antena 1 este «Revelionul cel neBUN»

Responsabil cu voia bună în noaptea dintre ani, pentru telespectatorii postului tv Antena 1, este trio-ul format din Andrei Ştefănescu, Marin Barbu alias Nea Marin şi Liviu Vârciu, care prezintă, de la ora 20.00, „Revelionul cel neBUN”.

Cei trei vor face glume (poate, uneori, prea) îndrăzneţe, pentru a-şi testa anduranţa în ceea ce priveşte umorul, dar şi pentru a-i amuza, aşa cum le stă în fire, pe telespectatori. Invitaţii celor trei sunt artişti care abordează toate categoriile muzicale.

La Prima TV, «Totu-i fain!»

Noaptea dintre ani se petrece cu prieteni alături, cu voie bună şi o cupă de şampanie. De această părere sunt Diana Enache şi Alin Pascal, care au pregătit o ediţie specială a emisiunii lor, „Totu-i fain!” (de la ora 20.30), alături de invitaţii lor: Cosmin Mocean, Ma- tilda Pascal Cojocăriţa şi Ansamblul “Dor Românesc”, Ad Libitum, Cristina Turcu Preda, Alessis, Pamfil Roată, Tinu Verezeşan, Anuţa Motofelea...

Diana Enache și Alin Pascal sunt  gazdele Revelionului de la Prima TV
Diana Enache și Alin Pascal sunt gazdele Revelionului de la Prima TV

Kanal D e pe «Strada speranţei»

Marea petrecere de Revelion se dă Kanal D pe „Strada Speranţei”, de la ora 23.00. Vecinii (printre care şi cei interpretaţi de Monica Anghel şi de Alexandru Conovaru) au parte de noi aventuri, în ton cu evenimentul, cu marea petrecere care se dă în noaptea dintre ani...

Fireşte, vor fi din nou încurcături şi personajele vor trebui să facă faţă unor situaţii menite să stârnească telespectatorilor hohote de râs... 

Naţional TV dă «Start Revelion»

Gazdele petrecerii dintre ani la Naţional TV sunt Diana Matei şi Adrian Enache, care dau bairam, cu hiturile anilor ’80, ’90 şi 2000. Programul se numeşte „Start Revelion” şi începe la ora 20.00.

Diana Matei și Adrian Enache sunt  gazdele petrecerii de la Național TV
Diana Matei și Adrian Enache sunt gazdele petrecerii de la Național TV

Oaspeţii lor sunt Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rareş Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Vasilica Tătaru, Elena Cuculici, Ion Drăgan, Nicolae Datcu, taraful Cleante şi balerinii de la High Class. 

TVR 1: umor din arhivă şi muzică de petrecere

În noaptea de Anul Nou, o maşină cu un grup de artişti în drum spre Bucureşti face pană într-un orăşel de provincie. Actorul Marius Florea Vizante, în rolul unui şofer simpatic, inimos şi pus pe glume, se străduieşte din răsputeri să-şi îndeplinească misiunea: să ducă artiştii în Capitală pentru noaptea de Anul Nou.

Aşa începe, la ora 21.00, Programul de Revelion 2023 de la TVR 1. Apoi, de la ora 01.10, telespectatorii de la TVR 1 pot urca în „Ascensor spre Revelion”, alături de prezentatorii altui program special de divertisment, Eda Marcus şi Radu Tudor, care vor introduce momentele de umor din Arhiva de Aur a Televiziunii Române.

Apoi, sub genericul „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”, după ora 03.30, TVR 1 difuzează un program muzical ce are protagonişti artişti precum Irina Loghin, Gheorghe Turda, Gheorghiţa Nicolae, Sorin Filip...

TVR 2 transmite  de Revelion un  concert special  susținut de  Paul Surugiu  Fuego
TVR 2 transmite de Revelion un concert special susținut de Paul Surugiu Fuego

TVR 2 – Gala umorului

Revelionul de la TVR 2 începe la ora 19.00, cu „Gala umorului” prezentată de actorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, care au pregătit o selecţie cu momente de umor.

Iar de la ora 21.00 se transmite concertul susţinut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului, alături de Orchestra Fraţilor Advahov din Chişinău şi de invitaţii săi. Apoi, de la ora 01.00, începe „Gala Telerevelioanelor”, cu momente înregistrate pentru programele de divertisment dedicate Revelioanelor din alţi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net