Cât te costă să te cazezi, de Revelion, la pensiunea Andreei Esca. Orice român își poate permite

Andreea Esca este, fără doar și poate, o femeie de succes. Activează în televiziune de mai bine de 2 decenii, dar are și alte afaceri foarte profitabile din care scoate bani frumoși. Printre acestea se numără o pensiune în Porumbacu de Sus, Sibiu, al cărei preț nu este deloc piperat. 

Ceea ce nu multă lume știe despre Andreea Esca este faptul că știrista de la Pro TV a realizat, în Porumbacu de Sus, un adevărat complex turistic, format din căsuțe rustice. Iubitoare de frumos, dar și de tradiții populare românești, Andreea Esca a pus preț pe aceste lucruri în realizarea resortului său.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Andreei Esca din Porumbacu

Andreea Esca se bucură de un real succes pe plan turistic, căci resortul său este mereu plin de oameni. Deși ar fi putut să pună prețuri colosale pentru o noapte de cazare, știrista de la Pro TV a pus, drept preț, 350 de lei. Mai mult, în prețul cerut de Andreea Esca este inclus și micul dejun care este destul de copios. Peisajul montan este extrem de frumos, așa că turiștii care se cazează la pensiunea Andreei Esca se pot bucura de o imagine superbă: Munții Făgăraș, dar și Sibiul, care este extrem de aproape de locație. 

Acesta este doar prețul pentru sărbătorile de iarnă, căci în restul anului, o noapte de cazare în resortul știristei de la Pro TV costă numai 130 de lei. 

Potrivit informațiilor din spațiul public, Andreea Esca a făcut profit încă din primul an al lansării resortului de lângă orașul Sibiu. 

Citește și - Andreea Esca, mai asumată ca niciodată, cu ridurile la vedere! Superbă, fără intervenții, la 50 de ani

Firma are ca obiect de activitate: „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” iar în acte figurează, în mod egal, atât Andreea Esca, cât și Alexandre Eram. Totodată, soțul știristei de la Pro TV este și administratorul firmei. 

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și Alexandre Eram

Înainte să-l cunoască pe soțul său, Andreea Esca s-a iubit cu nimeni altul decât fiul regretatului Alexandru Arșinel, pe nume Bogdan Arșinel. Pentru că relația nu a mers, au decis să pună capăt legăturii amoroase dintre ei. După ceva timp, Andreea Esca l-a întâlnit pe Alexandre Eram și a fost complet cucerită de el. 

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a mărturisit Esca, în spațiul public, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net