Beatrice Rancea, dată în judecată de Opera din București! I se cer despăgubiri uriașe

27 ianuarie 2022

Balerina Beatrice Rancea a fost dat─â ├«n judecat─â de Opera din Bucure╚Öti ╚Öi i se cer desp─âgubiri uria╚Öe, ├«n dou─â dosare diferite care au fost deschise pe numele ei. 

image

Fosta ╚Öef─â a Operei ie╚Öene, balerina Beatrice Rancea, a fost dat─â ├«n judecat─â de Opera din Bucure╚Öti, iar reprezentan╚Ťii institu╚Ťiei ├«n cer peste 15.000 de euro, ├«n dou─â dosare diferite. 

├Än unul dintre cazuri, reclaman╚Ťii le cer magistra╚Ťilor s─â o oblige pe fosta ╚Öef─â a Operei ie╚Öene la plata sumei de aproximativ 10.000 de euro. Acest dosar a fost am├ónat p├ón─â pe 28 martie 2022.i Reprezentan╚Ťii Operei Bucure╚Ötene mai cer desp─âgubiri de 30.000 de lei ├«ntr-un alt litigiu. Astfel, Beatrice Rancea a fost dat─â ├«n judecat─â ╚Öi ├«ntr-un al doilea dosar, caz ce are urm─âtorul termen pe 9 februarie 2022.

Prin cererea ├«nregistrat─â pe rolul instan╚Ťei, ONRB a solicitat obligarea balerinei Beatrice Rancea la plata sumei de 45.344 de lei, a dob├ónzii legale ├«ncep├ónd cu data formul─ârii ac╚Ťiunii ╚Öi p├ón─â la restituirea efectiv─â a sumei ╚Öi a cheltuielilor de judecat─â.

Sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile privind r─âspunderea contractual─â, p├ór├óta put├ónd pre├«nt├ómpina producerea prejudiciului institu╚Ťiei pe care a condus-o. ├Än urma verific─ârii efectuate de Curtea de Conturi, s-a statuat c─â au fost ├«nc─âlcate dispozi╚Ťiile legale ╚Öi obliga╚Ťiile contractului de management din 4 august 2016ÔÇŁ, au precizat reprezentan╚Ťii ONRB ├«n fa╚Ťa instan╚Ťei.

Preten╚Ťiile ONB vizeaz─â angajarea r─âspunderii contractuale a lui Beatrice Rancea, pentru nerespectarea obliga╚Ťiilor asumate prin contractul de management din 4 iulie 2016, pentru asigurarea conducerii interimare a Operei din Bucure╚Öti, av├ónd ca obiect asigurarea bunei organiz─âri, gestion─âri ╚Öi conduceri a activit─â╚Ťii institu╚Ťiei.

Fosta șefă a Operei ieșene, acuzată de delapidare

Cei de la Opera Bucure╚Öti au sus╚Ťinut c─â acel contract a fost ├«ncheiat ├«n temeiul O.U.G. nr. 189/2008, privind managementul institu╚Ťiilor publice de cultur─â. Pe 25 mai 2016, Beatrice Rancea a fost numit─â ├«n func╚Ťia de manager interimar al Operei Bucure╚Öti. Interimatul ei a expirat la finele lunii decembrie 2017, c├ónd aceasta a fost ├«nlocuit─â de baritonul ╚śtefan Ignat. Mai apoi, balerina Beatrice Rancea s-a ├«ntors la  Opera din Ia╚Öi, unde a fost deta╚Öat─â pentru a asigura managementul.

├Än urma unor perchezi╚Ťii efectuate ╚Öi la sediul Operei ie╚Öene, Beatrice Rancea a fost audiat─â de anchetatori. Mai apoi, aceasta a plecat din fruntea institu╚Ťiei. Ea este cercetat─â, al─âturi de alte persoane, pentru delapidare.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG