Bianca Brad, în al nouălea cer. Vedeta este în culmea fericirii: „Sunt foarte mândră”

Bianca Brad (55 de ani) este o mama tare mândră de fiul său, Luca! Pentru că a împlinit 18 ani, Luca a dat recent examenul auto și a reușit să ia permisul de conducere. Astfel că, mândră din cale afară, vedeta a postat mai multe fotografii cum fiul său în timp ce conducea mașina, iar ea mergea în dreapta…nu la volan!

Fiul fostei Miss România din 1990 și a lui Aurel Frățilă este de acum bărbat în toată firea! Vedeta le-a spus internauților, în urmă cu puțin timp, cât de fericită este că fiul său, Luca, a devenit un adevărat cavaler.

„Luca a condus pentru prima oară pe autostradă și s-a descurcat excelent! Umblă vorba prin târg că aș fi o șoferiță bună și cum se pare că mă moștenește, nu pot decât să mă bucur și să îi doresc să mă întreacă. Adevărul este că îmi place foarte mult să conduc, am 32 de experiență adunată în țară, în Germania, dar și între ele, și mă simt ca peștele în apă când sunt la volan.

Și lui Luca îi place să conducă și faptul că are talent, este atent, calm, responsabil și nu este genul teribilist, îmi mai liniștește inima de mamă care îmi bate altfel când îl știu plecat pe drumuri și nu pot decât să am încredere că  rugăciunile mele sunt auzite și că îngerul lui păzitor îl protejează de rele”, le-a spus Bianca Brad fanilor pe contul său de Facebook.

Bianca Brad, fericită

Vedeta le-a mai spus fanilor că toată munca și eforturile pe care le-a depus, până acum, pentru dezvoltarea armonioasă a lui Luca au dat roade.

„Sunt foarte mândră de puiul meu și fericită pentru el....pentru fericirea lui care era evidentă. Asta îi doresc cel mai mult...Să fie fericit căci asta ar însemna, nu?...să fie sănătos, iubit, împlinit și să aibă o viață bună și frumoasă. Drum bun în viață, copil frumos și bun...Să mergi pe drumul cel bun, să ajungi cu bine oriunde îți dorești și să nu uiți niciodată de unde ai plecat”.

Click! spune

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. Pe lângă talentul său pe care îl are în domeniul artistic și care a fost remarcat de producători și regizori, frumusețea sa a atras foarte ușor privirile celor din jur, având în vedere că în anul 1990 aceasta a fost câștigatoarea concursului de Miss – „Miss Prințesa Frumuseții”, imediat după Revoluția din 1989.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net