Bianca Brad a renăscut, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ce meserie practică în prezent: „Am luat nota 10 la examen”

La 55 de ani, Bianca Brad nu este doar instructor de pillates, ci actrița și fosta Miss Prințesa Frumuseții, din anii ’90, a decis să mai facă o schimbare importantă în viața ei așa că a încheiat cu brio cursul de consilier de dezvoltare personală. Și a făcut un live pe Facebook, chiar în seara de Dragobete pentru a a anunța acest lucru.

„Adevărul este că nu mi-am făcut niciun plan de ce am să spun, în ce ordine, cât și cum, așa că este cât se poate de sincer, de direct, cum îmi vine, cum simt și tot ce sper este să ajungă la voi mesajul cel mai important, care are legătură cu subiectul meu favorit: semnele, confirmările, coincidențele și cel mai important, are legătură cu iubirea! De asta am ținut să fac acest live astăzi, de Dragobete, pentru că este ziua iubirii, care din păcate nu este la fel de promovată ca sărbătoarea importată, comercială și e păcat, ar trebui să promovăm cât mai mult tradițiile noastre”, a început să povestească Bianca Brad, după care a trecut, foarte mândră de ea, la subiectul principal.

„E un curs pe care îl pândesc de multă vreme”

„Puțin mai devreme am încheiat cu brio, am luat nota 10 la examenul pentru a deveni consilier de dezvoltare personală.  E de multă vreme în mintea mea să fac asta dar îmi puneam tot timpul problema încă  un consilier în plus, sunt atâtea persoane care se ocupă cu asta, cu ce aș putea să mai vin eu, dacă știți de sindromul impostorului, eu mă înscriu, dar Gabriela Mocanu, de la Centrul  Atena, care a susținut acest curs la care am participat, a început exact  cu asta.

Este mare nevoie, cerere, de consilieri de dezvoltare și m-am mai liniștit un pic pentru că fiecare vine cu  experiența lui și pot să spun, Slavă Domnului, că am o experiență de viață bogată, care mă ajută să fac acest lucru. Dar de ce mă bucur? Pentru că, chiar înainte de examen am realizat că are loc chiar de Dragobete, de Ziua Iubirii, ori această profesie, dacă pot să-i spun, cu asta se ocupă, cu iubirea, iubirea de oameni, pentru oameni. Numai cineva care iubește oamenii și care își dorește să facă bine celor din jur, alege să facă așa ceva, iar eu de când mă știu, am iubit și iubesc oamenii. Chiar dacă m-au dezamăgit, chiar dacă m-au rănit, asta sunt, iubesc oamenii și mă bucur când pot să contribui cu ceva la bucuria lor și la binele lor. Este un curs pe care îl pândesc de multă vreme.

Primul curs pe care l-am făcut a fost cursul de formator, anul trecut, cu soțul Gabrielei Mocanu, Daniel Mocanu...Ideea este că în timpul cursului am conștientizat că mi se potrivește să fac acest lucru și vreau să cred că voi putea ghida, îndruma, persoanele care au nevoie de claritate, pentru că aș vrea și îmi doresc să primească, să aibă pe cineva alături care să îi îndrume într-un mod pe care eu nu l-am primit, eu am învățat din mers...Experiențele trăite și sunt mult mai multe decât cele pe care le-am făcut cunoscute... probabil că nu întâmplător a fost așa ca să pot ajuta mai departe persoanele care ajung în situații asemănătoare sau ca să nu ajungă în situații asemănătoare…”, a mai povestit Bianca Brad pentru urmăritorii ei de pe internet.

A fost diagnosticată cu cancer la sân

Diagnosticată acum aproape 8 ani cu cancer la sân și recunoscătoare pentru că este în viață și se simte chiar foarte bine, Bianca Brad parcă a renăscut. Vedeta  trebuie să fie foarte atentă în privința stării sale de sănătate și să își facă des analizele, cel puțin din 6 în 6 luni. 

„Din punctul de vedere al sănătății sunt bine, am făcut testele recent, cele care se fac o dată la șase luni, și sunt bine, Slavă Domnului!”, ne-a mărturisit Bianca Brad la un moment dat pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net