Cum a urcat Bianca Brad pe scenă fără lenjerie intimă

Ultima actualizare:

Bianca Brad (54 ani) a devenit nostalgică și a povestit pe social media un episod cu ea de pe vremea când participa la concursurile de frumusețe. Nu a urcat pe podium în cadrul concursului Miss România, așa cum știu mai mulți, ci la Miss Prințesa Frumuseții, în anii ’90, un concurs prezentat pe atunci de celebrul Cătălin Botezatu, care i-a dat ceva bătăi de cap Biancăi Brad, din cauza emoțiilor.

Tânăra, frumoasă, cu un trup de zeiță, Bianca Brad a făcut furori pe atunci. Chiar dacă la un moment dat a fost stresată că a intrat în prezentare fără lenjerie intimă.

Citește și: Bianca Brad, mărturiile unei supraviețuitoare: «Un an de când mi-am luat adio de la o bucăţică din mine»

Bianca Brad, amintiri din era în care era model

„Nu mai știu data, dar știu că a fost în luna ianuarie 1990, când am participat la Miss Prințesa Frumuseții. În articolul atașat scrie că urma să particip la concursul Miss România, dar nu a fost așa. Deși am spus mereu acest lucru, și în ziua de astăzi sunt persoane care cred că am fost Miss România.

"Miss Prințesa Frumuseții" a fost singurul concurs de frumusețe la care am participat vreodată și asta doar pentru că mama mea a insistat să merg   (la Miss Boboc nu am participat decât niște ani mai târziu, ca prezentator al unui concurs de la Măgurele). Cred că pe mama a atras-o mult și titlul, pentru că obișnuia și încă îmi mai spune Prințessina….”, a început să povestească Bianca Brad.

Vezi și: Bianca Brad, imagine dezolantă de pe patul de spital. Tragedia prin care a trecut: „Înainte de despărțire”

Cum a câștigat Bianca Brad o Dacie la un concurs de frumusețe

„S-a ținut la Hotel București (actualul Radisson Blue) și a fost o experiență inedită.  Premiul cel mare a fost o Dacie, pe care am obținut-o cu chiu cu vai, la 6 luni de la concurs, după ce am amenințat organizatorii că îi dau în judecată, dacă nu își îndeplinesc obligația trecută în contract...iar al doilea premiu mare - o săptămână la Londra, l-am primit abia după un an...total lipsit de fastul prezentat și promis în seară concursului...”, a mai completat vedeta. Când a ajuns însă la descrierea ținutei cu care a urcat pe podium, Bianca Brad parcă a retrăit momentul emoționant.

Iată și: Bianca Brad, mărturisiri cutremurătoare: "Am avut parte de dezamăgiri crunte"

 Bianca Brad, fără lenjerie intimă pe scenă!

„Ținuta de seară, compusă din două piese, mi-a creat-o mama...a cusut-o de mână, dintr-un material deosebit pe care mi l-a dăruit o doamnă care mă plăcea foarte mult și pe care o prețuiam mult.

Modelul a fost gândit să aibă legătură cu titlul, să aibă un aer princiar...de aceea și gulerul acela, improvizat dintr-o bucată de plastic îmbrăcată în materialul moale, fluid, care cădea greu și se mula cu delicatețe pe trup, aducând un plus de feminitate... iar culoarea era un albastru-turquoise electric, strălucitor, ceea ce cu siguranță m-a avantajat.

Însă am avut parte atunci de o aventură care mi-a dat mari emoții...Între prima probă, în costum de baie și cea de a doua, în rochie de seară, am avut foarte puțin timp la dispoziție pentru a ne schimba și aranja...

Spațiul era mic, foarte înghesuit și în forfota aia, nu mi-am mai găsit lenjeria intimă!!!  Așa că am fost nevoită să ies pe scenă, fără! 

În spatele zâmbetului meu se ascundea groaza ca nu cumva să calce careva pe trena rochiei mele...pentru că partea de jos era de fapt doar o bucată de material înnodată în talie și puteam să rămân foarte ușor în fundul gol.

Spectacolul a fost prezentat de Cătălin Botezatu și Dana Obscitaru, iar printre concurente au fost și câteva fete care, ulterior, au devenit cunoscute în diverse domenii”, a povestit în plus Bianca Brad, cu gândul la ce simțea atunci când a urcat pe scenă, retrăind parcă acele momente din tinerețea ei.

Cum au criticat-o oamenii după episodul fără lenjerie intimă pe scenă

„Eu am avut ceva de tras după aceea, în facultate, din cauza prejudecăților.  M-a durut, dar nu am regretat și, uitându-mă în urmă, în ciuda răutăților, mă bucur pentru mine...cea de atunci... Eram tânără, naivă, visătoare și  experiențele de viață frumoase de atunci, au fost ca o baterie de rezervă a sufletului, pentru ce urma să trăiesc...În viață este necesar să știi și să poți să nu te întristezi pentru ce ai pierdut, ci să fii recunoscător și să te bucuri pentru că a fost...”, a încheiat Bianca Brad, cu gândul la cele mai frumoase experiențe din viața sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net