Bianca Brad, neagră de supărare! „Ambulanța a venit după 2 ore de la primul apel...”

Ultima actualizare:

Bianca Brad (55 ani) a trecut prin emoții cumplite și momente de panică în cursul zilei de ieri! Motivul a fost unul bine întemeiat: starea de sănătate a mamei sale. Femeia în vârstă de 86 de ani s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, Bianca Brad a pus mâna pe telefon și a sunat la ambulanță. Ceea ce a enervat-o cumplit pe aceasta a fost că, medicii au venit după aproximativ 2 ore de la efectuarea apelului.

A trecut 1 oră și jumătate de când am sunat la 112, ca să trimită o ambulanță pentru mama mea, care are probleme cardiace... Am sunat, din nou, la 112, acum 40 de minute, să întreb când ajung... 

După o așteptare îndelungată, a răspuns o doamnă (de la serviciul de ambulanță), care mi-a spus, cu o detașare deranjantă, că nu au mașini libere, că va veni când se va elibera una și că...să mai revin... Am apucat să spun că mama are 86 de ani...

La apelurile anterioare, au venit rapid, ceea ce, evident că am apreciat.. 

De data asta, sunt foarte dezamăgită...”, a precizat Bianca Brad, care apoi a mai făcut câteva completări.

L.E. Ambulanța a venit după 2 ore de la primul apel... Mama  este acum la camera de gardă... Tare greu e să-ți vezi părinții suferind și să nu poți fi lângă ei, ci doar să te rogi pentru ei... Dar Dumnezeu este mare, bun, vede, aude și are grijă de noi, chiar dacă nouă ni se pare uneori, că nu e așa...Vă mulțumim pentru gândurile bune, vi le întoarcem cu recunoștință. Să fim sănătoși cu toții! Ambulanță dragă, din păcate, azi ai nota 4, stai jos!”, a mai spus apoi actrița.

Și-a protejat mama atunci când a aflat că este bolnavă

Fosta Miss Prințesa Frumuseții în anii ’90, Bianca Brad, a ținut ascuns diagnosticul crunt pe care l-a primit din partea medicilor. Mama ei nu a știut ani de zile cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica sa.

La sfârșitul lunii septembrie 2021, Bianca Brad apărea în direct în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, acolo unde oferea declarații în exclusivitate cu privire la starea ei de sănătate. Aceasta mărturisea că, în urmă cu 6 ani (n.r. : 8 acum) a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3 la sân, însă a ținut totul ascuns până atunci. Chiar și mama ei a aflat  târziu diagnosticul cu care se confruntă fiica ei. De atunci, Bianca Brad și-a schimbat radical stilul de viață și este foarte atentă la alimentație, mergând regulat controale.

Controalele vor fi o perioadă, câțiva ani, o dată la 6 luni, nu știu exact. Terapii dacă fac, o să le reiau pe cele de întreținere, momentan am luat o pauză, le voi face pe cele de  prevenție. Oricum mi-am păstrat stilul alimentar”, povestea într-un interviu pentru Click!, Bianca Brad, care între timp a devenit și instructor certificat de pillates, mai ales de când se concentrează pe un stil de viață sănătos.

Nu fac ceva extraordinar și nu mă duc la spa-uri. Mă bucur de foarte multă liniște interioară.Traversez o perioadă de schimbări de care mă bucur din plin. Recomand tuturor să facă pillates pentru că ajută foarte mult, din toate punctele de vedere, nu doar la modelarea corpului ci și la tonifiere. De trei-patru ori pe săptămână fac pillates și singură dar și alături de cursante, pentru că sunt certificată. Am fost nevoită să devin foarte strictă și atentă în privința alimentației, în urmă cu 7 ani. Am păstrat aceste obiceiuri pentru că m-am simțit foarte bine după aceea, mai ales că am mâncat sănătos, fără mâncare procesată, prăjeli, mezeluri și mai puțină pâine, deși îmi place foarte mult pâinea. Sunt mai mult adepta dulciurilor vegane”, ne-a mărturisit, la un moment dat, pentru Click!, Bianca Brad.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net