Bianca Drăgușanu și-a mutat jumătate de garderobă la televiziune! Începe show-ul la Kanal D2

#Exclusiv Click!

Bianca Drăgușanu așteaptă cu sufletul la gură debutului show-ului ei la Kanal D2! Emisiunea „Detectorul de minciuni”, pe care vedeta o moderează, va fi difuzată în fiecare sâmbătă seara, del a orele 22.00. Bianca și-a adus jumătate din dulap la televiziune, dar și trusa proprie cu produse pentru machiaj.

Bianca Drăgușanu prezintă "Detectorul de minciuni" la Kanal D2 Sursa: Kanal D
Bianca Drăgușanu prezintă "Detectorul de minciuni" la Kanal D2 Sursa: Kanal D

De pe 2 aprilie, postul Kanal D2 începe să emită, iar Bianca Drăgușanu este una dintre noile vedete ale canalului turcesc. Bianca va modera prima ei emisiune la Kanal D2Detectorul de minciuni”, din 8 aprilie, show-ul urmănd să fie difuzat în fiecare sâmbătă, de la aceeași oră.

Bianca este foarte încântată că a revenit în ograda turcilor și s-a pregătit temeinic, ca o profesionistă, pentru momentul în care va începe emisiunea, cu care și-a propus să facă audiențe mari.

Bianca Drăgușanu: „Am o cabină cât o vizuină”

Diva a dat o fugă zilele acestea pe la studio-uri pentru a-și inspecta locul de muncă și, cu acest prilej, și-a cărat aproape jumătate de garderobă la televiziune, de la încălțăminte, la sacouri, până la trusa proprie cu produse pentru machiaj. Bia a fost, însă, cam nemulțumită de dimensiunile cămăruței care i-a fost alocată de către producători, pe post de dressing.

Mi-am adus minim 3 perechi de încălțăminte versatile și o husă plină cu sacouri. Cabina în care schimb e ceva mic și îngust, e ca o vizuină. Mi-am adus și trusa de machiaj. Eu am venit cu produsele mele pe care să le folosească fetele de la make-up”, s-a confesat Bianca unor amice, spunând că este foarte emoționată la debutul show-ului ei la tv.

Ce noutăți aduce grila de la Kanal D2?

Kanal D2 va începe să emită din 2 aprilie, de la ora 19:00, atunci când va fi difuzată o ediţie specială a show-ului „Bravo, ai stil!”. Noul sezon al emisiunii, moderată de Ilinca Vandici, va putea fi urmărit de la ora 19:00, de luni până vineri, pe același post.

Imediat după „Bravo, ai stil”, tot pe 2 aprilie, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie „Newstime”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00.

Primul episod din „Familia Borgia” va fi difuzat chiar în ziua lansării Kanal D, duminică, 2 aprilie, de la 22:00, urmând ca această producţie să poată fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră. Imediat după primul episod din „Familia Borgia”, publicul se va bucura de lungmetrajul „Selma” - o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo, în rolurile principale.

O noutate pentru telespectori, odată cu lansarea Kanal D2, este includerea în grila postului a emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Noi ediții ale producţiei de pe Radio Impuls vor fi difuzate simultan pe radio, dar şi la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00. Emisiunea lui Cosmin Cernat este un talk-show relaxant, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă.

Pe Kanal D2, vor fi difizate și sezoane ale emisiunilor care au înregistrat succes pe canalul de YouTube theXclusive. Astfel, vor putea fi urmărite de vineri până duminică, de la ora 22:00, după cum urmează: „Duet cu Alexandra”, din 7 aprilie, în fiecare vineri, „Detectorul de minciuni”, din 8 aprilie, în fiecare sâmbătă, şi „În oglindă” cu Mihai Ghiță, din 9 aprilie, în fiecare duminică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net