Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, apare din nou la TV! S-a înscris la un show matrimonial, pentru a-și găsi jumătatea

Bianca Giurcă, fosta concurentă a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7, a dat o nouă șansă dragostei luând decizia de a se înscrie într-un nou show matrimonial. În urma separării de Marius Moise, tânăra participă acum la emisiunea Casa Iubirii, de la Kanal D. 

Bianca Giurcă / foto: Antena 1
Bianca Giurcă / foto: Antena 1

Deși nu a spus pentru ce băiat a venit în Casa Iubirii, Bianca Giurcă a declarat faptul că este decisă să cunoască toți concurenții înainte de a lua o decizie. 

Bianca: „Vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi”

Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a făcut recent intrarea în emisiunea Casa Iubirii, acolo unde speră să-și găsească bărbatul ideal. Deși a venit in emisiune pentru un anume băiat, ea a declarat că încă nu-i va dezvălui identitatea până când nu va reuși să îi cunoască pe toți. 

„Mă numesc Cristina Bianca, dar mi se spune Bianca. Am 27 de ani și m-am înscris în Casa Iubirii pentru pentru un anumit băiat, dar nu vreau să vă spun încă despre cine este vorba. Vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi, iar mai apoi, în funcție de părerile pe care mi le voi face, să vă spun cine este băiatul respectiv și dacă am mai adăugat un băiat în topul meu”, a precizat ea.

Bianca Giurcă, momente dificile după separarea de Marius Moise 

În sezonul 7 Insula Iubirii, Bianca Giurcă și Marius Moise luau decizia de a-și supune relația unui mare test. Încă din primele ediții ale emisiunii, bărbatul mărturisea că Oana Monea era ispita lui preferată și de atunci a început să petreacă destul de mult timp în compania ei. Camerele de filmat l-au surprins în timp ce se săruta pătimaș cu ispita, lucru care a rănit-o pe Bianca Giurcă. 

După separarea de Marius Moise, internauții au fost curioși să afle cum a reușit această să depășească toate acele momente dificile. 

„M-am gândit de multe ori să vă vorbesc despre asta. În ideea în care poate aș ajuta pe cineva care trece prin experiența pe care am avut-o eu. Am fost foarte rău o perioadă. Iar acum sunt bine, am realizat pe parcurs că există viață și după despărțire”, a scris Bianca Giurcă pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image
actualitate.net
image
actualitate.net