Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel: „Tata este foarte bine!”

Ne-a dat emoții Alexandru Arșinel, aseară, când am aflat cu toții că a ajuns cu ambulanța la spital. Din fericire, familia sa a putut răsufla ușurată, căci actorul este bine. Acestea au fost și cuvintele fiului său, Bogdan, care a dat câteva declarații pentru Cancan. 

image

Alexandru Arșinel s-a simțit rău aseară. A fost vorba despre un puseu de tensiune care l-a vlăguit, i-a dat amețeli, dureri de cap și o stare de confuzie. Prin urmare, a fost nevoie de intervenția medicilor de pe Ambulanță. 

Arșinel a fost transportat la spital unde i s-au făcut câteva investigații și analize. Medicii i-au recomandat să rămână internat, dar actorul a refuzat. Împreună cu fiul său, în jurul orelor 02.00, el a plecat acasă. 

Bogdan Arșinel: „A fost o mică slăbiciune. Tata e bine”

Bogdan a povestit, miercuri, ce s-a întâmplat, iar veștile sunt bune. Îndrăgitul actor este bine!

„Tata e foarte bine! Nu are niciun fel de probleme suplimentare față de cele existente. A fost o mică slăbiciune, s-a chemat salvarea, s-a mers pentru niște analize ca să fim siguri că nu sunt și alte probleme. Ne-am întors acasă și ne refacem” , a declarat el. 

Bogdan a ținut să precizeze că evenimentul petrecut marți seară nu are legătură cu decizia lui Nicușor Dan de a-l îndepărta pe actor de la conducerea teatrului. Starea precară de sănătate a lui Alexandru Arșinel - puseul de tensiune, starea generală de rău pe care a acuzat-o ieri - nu ar avea vreo legătură cu supărarea pe care i-a pricinuit-o edilul Capitalei. Totul a fost pus pe seama unei slăbiciuni fizice. Să nu uităm, totuși, că marele actor a suferit cum două luni o intervenție chirurgicală pe inimă.

„Nu a fost absolut nimic decât o slăbiciune fizică. Și, în general, tata când simte ceva cheamă salvarea și foarte bine face. Aseară am făcut  niște verificări suplimentare, care au necesitat să ne deplasăm la Spitalul Universitar, unde am făcut acest set de analize și ne-am întors acasă după  ora 02:00. Acum tata este foarte bine, e în refacere. Nu a dormit azi-noapte decât o mică parte, se odihnește, nu are niciun fel de problemă, este acasă”, a mai adăugat Bogdan Arșinel.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (8) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi