Bucurie mare pentru fanii Survivor! Una dintre cele mai apreciate concurente este însărcinată

Maria Hîngu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, este însărcinată. A vrut să țină departe de ochii lumii acest aspect, însă prietena ei, Simona Hapciuc, a făcut totul public. Maria are 28 de ani și spune că și-a găsit sufletul pereche. În trecut, aceasta declara că se vede soție, cât și mamă.

Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor Foto: arhivă personală
Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor Foto: arhivă personală

Maria Hîngu aduce pe lume primul copil 

Fosta concurentă de la "Survivor România" traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Maria Hîngu va aduce pe lume primul său copil, după ce în urmă cu câteva luni a dat minunata veste că și-a găsit sufletul pereche. Maria Hîngu nu a anunțat din propria inițiativă că este însărcinată, ci a fost dată de gol de apropiata sa și fosta ei colegă din competiția Survivor, Simona Hapciuc. Aceasta din urmă a postat o fotografie în care Maria Hîngu apare cu burtica de gravidă.

Maria Hîngu, discretă cu viața personală

„Astăzi am avut doi antrenori”, a scris Simona Hapciuc în dreptul fotografiei în care îi ține mâna pe burtică prietenei sale. Maria Hîngu este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, motiv pentru care a preferat să țină sarcina ascunsă de ochii curioșilor. Sportiva radiază de fericire și se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Maria Hîngu anunțase că are iubit în urmă cu câteva luni 

Maria Hîngu, care anunțase anterior că își dorește copii, în special un băiețel, fiind dispusă chiar să înfieze în cazul în care nu se întâmplă, și-a găsit jumătatea și a vorbit deschis despre cine i-a furat inima. „Există. O să spun cine e alesul", a dezvăluit Maria Hîngu în cadrul unei emisiuni online, în toamna anului trecut.

„Viața mea sentimentală este pe alb. Nu sunt și nu am fost îndrăgostită niciodată. Nu știu ce înseamnă dragostea în 27 de ani, decât cea de mamă, de frate. Aștept să vină Făt-Frumos pe cal alb. Mă văd mireasă, soție. Îmi doresc copii. Vreau un băiețel, dacă nu îl fac, îl înfiez. Trebuie să cresc un războinic. Și fata poate să fie, dar vreau și un băiat”, povestea Maria Hîngu. 

Cine este Maria Hîngu 

Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde a ocupat postul de asistent manager al unei cafenele renumite. Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școala generală și baschet în timpul liceului.

În 2021, Maria Hîngu s-a înscris la Survivor să demonstreze că poate duce la bun sfârșit tot ce își propune și că niciun obstacol nu-i va sta în cale pentru a obține ceea ce își dorește. „M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc sa fac asta”, a spus concurenta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net