Două foste concurente de la Survivor se bat în cușcă pe 10 mai

#Survivor România
Ultima actualizare:

Maria Hîngu (21 de ani), carismatica "Războinică" de la Survivor 2021, a rămas în relații apropiate cu rivalul ei din competiție, "Faimosul" Cătălin Moroșanu. Iată ce îi leagă acum pe cei doi!

Maria Hîngu
Maria Hîngu

Maria Hîngu (25 de ani), fostă concurentă la Survivor 2021, este una dintre puținele femei care se va lupta în ring/cușcă în competiția "RXF Superstars Edition", care va avea loc pe 10 mai. Ea o va avea rivală pe Ana Maria Pal, și ea fostă concurentă la Survivor, dar în sezonul 1, adică în 2020.

Maria Hîngu a lucrat într-o cafenea
Maria Hîngu a lucrat într-o cafenea

"Am plecat la Survivor Maria Mirela și m-am întors Maria, cu un singur nume. Toată lumea mi-a spus acolo Maria, nu mi-a mai spus nimeni Mirela. Am făcut de toate după ce m-am întors de la Survivor, am lucrat la o cafenea ca asistent manager, apoi am ieșit din Horeca pentru a face altceva.

Și m-am dus cu capul înainte pe sporturi, kickbox, de exemplu. Din septembrie am început și am avut primul meci. Am avut și 2-3 antrenamente pe săptămână și acum, pe 10 mai, este al doilea meci al meu. Mă duc la sală zilnic și mă dedic acum 100%. Mi-am luat zilele trecute și diplomă de instructor de fitness, atât de implicată am fost în ultimele 2 luni. Sunt singura care se va lupta în acest meci la profesioniști. Cu Ana Maria Pal, de la Survivor", ne-a spus Maria Hîngu.

Ana Maria Pal, luptătoare MMA, a fost la Survivor în 2020, când show-ul era la Kanal D
Ana Maria Pal, luptătoare MMA, a fost la Survivor în 2020, când show-ul era la Kanal D

Maria Hîngu se antrenează la sala lui Cătălin Moroșanu

Am vrut să știm cum a ajutat-o participarea la reality-show-ul "Survivor"? "Doar să cunosc oameni, nu m-a ajutat în pregătirea mea fizică. Pregătirea mea fizică a venit după competiție. Am câștigat capital de imagine, pentru că dacă nu-l aveam nu intram nici în primul meci și nu mai eram aici, pentru că practic nu te știa lumea și nu aveai ce cauta. În continuare voi face multă sală, fac kickbox, antrenamente pentru copii.

Citește și: Kamara intră să lupte în cușcă, pentru fiul său. Are un adversar mai tânăr și cu experiență în sportul de performanță

Am fost una dintre puținele persoane care a plecat de la Survivor fără probleme de sănătate. Mi-aș fi dorit să câștig sau să stau mai mult în concurs, nu era momentul să plec. Pot să vă spun că eu colaborez cu Cătălin Moroșanu prin prisma Survivor și profesez la el la sală, acolo mă antrenez", ne-a povestit fosta concurentă în show-ul de la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net