Buluc de vedete la lansarea filmului lui Ilie Năstase. Ţiriac cu iubita tinerică, Nadia Comăneci cu Boris Becker, dive cu decolteu generos și greii fotbalului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Imagini de colecție de la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmărește viața fabuloasă a legendarului Ilie Năstase (77 de ani). Primul lider mondial din istoria tenisului și-a făcut apariția la eveniment, la braț cu frumoasa lui parteneră, Ioana, însă șirul de vedete care au fost prezente la lansare i-a lăsat pe toți mască. Nadia Comăneci alături de Boris Becker, Ion Țiriac însoțit de iubita tinerică, greii fotbalului, divele din televiziuni și vedete cu decolteu generos au completat perfect seara magică.

La super gala de lansare a documentarului, de la Sala Palatului, Ilie Năstase a avut-o în dreapta sa pe Ioana, femeia care îi oferă iubire și liniște de ani de zile. Aceasta a purtat o rochie neagră, elegantă, în timp ce Nasty a purtat un costum în stilul său caracteristic. Cele mai incitante apariții la eveniment au fost de departe Nadia Comăneci, alias Zeița de la Montreal, alături de Boris Becker.

Nadia Comăneci, apariție de senzație la lansarea filmului „Nasty”

Nadia a strălucit într-un costum roz superb, în timp ce Boris a îmbrăcat un costum negru. Boris Becker a fost numărul 1 în clasamentul ATP, iar în 1985 devenea cel mai tânăr jucător care a câștigat trofeul de la Wimbledon, la numai 17 ani. Nadia a ajuns la eveniment într-un Mercedes, parcat lângă Maybach-ul lui Ion Țiriac.

Bineînțeles, nu putea lipsi nici Ion Țiriac, partenerul de dublu, mentorul, dar și bunul prieten al lui Ilie Năstase. Acesta a apărut la braț alături de iubita sa mai tânără. Printre vedetele sportului românesc s-au regăsit și Gică Popescu, Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea sau campioana olimpică la natație Camelia Potec. Prezent a fost și Adrian Cristea împreună cu familia.

„Nasty”, un documentar regizat de Tudor Giurgiu

Primul număr 1 din istoria tenisului profesionist, Ilie Năstase. Un om, peste 1.400 de victorii, 111 trofee, dintre care 5 de Grand Slam, și milioane de fani. Tot acest parcurs fantastic avem ocazia să îl urmărim îndeaproape, cu mărturii unice și imagini din arhivă, în documentarul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu. De la prietenia fantastică cu mentorul și prietenul său, Ion Țiriac, la relațiile apropiate cu staruri mondiale, de la Jean Paul Belmondo, la prințul Albert de Monaco, pelicula prezintă viața și carieră legendei tenisului cu bune și rele.

„Filmul e realizat bine”

Producția prezintă povestea lui Ilie Năstase și prin ochii unora dintre cei mai mari jucători de tenis ai lumii precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau personalități precum Phil Knight, fondatorul Nike.

„Am ţinut foarte mult să fiu în viaţă, să nu-mi facă filmul după ce nu mai eram în viaţă. I-am spus soţiei că sunt foarte fericit că văd atâta lume. Filmul e realizat bine, i-a luat trei ani regizorului să-l facă. S-a filmat în Anglia, Italia, Los Angeles. Nu am vrut să-l văd înainte de premieră. Prietenii mei au fost adevăraţi prieteni.

Am făcut cum am vrut eu, sunt foarte fericit de cum a ieşit. Mai mult de numărul unu nu puteam să fiu”, a declarat Ilie Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net