Brigitte păstrează și acum ceasul și gențile de firmă de la Ilie: „De aia mi-au tras țepe la Dubai!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă face și în prezent paradă în București, dar și la Dubai cu ceasul scump și gentile de firmă, cumpărate în timpul căsniciei cu fostul soț, Ilie Năstase. Ea nu a renunțat la accesoriile de lux, nici măcar atunci când a avut probleme serioase cu banii. 

Brigitte Năstase (47 de ani) s-a întors în țară, luna trecută, ca să se ocupe de afacerea cu locul de joacă, rămasă de la fostul ei soț, Ilie Năstase, dar și pentru a da la tipar cartea, pe care vrea să o lanseze, în luna martie, despre viața ei. 

Brigitte și soțul, Florin Pastramă, vin în țară pe rând, pentru a superviza afacerea cu locul de joacă din Pipera. De data aceasta, Brigitte a venit la București împreună cu fiica ei, Sara. 

Brigitte și-a etalat ceasul de la Ilie la mall!

Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut multe treburi de pus la punct în România, unde afacerile „moștenite “ de la Ilie îi merg încă destul de bine, deși s-a mutat de ceva timp la Dubai. 

Brigitte a fost surprinsă, de către fotoreporterii Click!, plimbându-se într-una din zile prin mall singură. Soția lui Florin Pastramă arată trăsnet, iar la mâna ei strălucea de la distanță un ceas Hublot, în valoare de 19.000 de euro, primit cadou de la fostul ei soț, tenismanul Ilie Năstase. 

Deși a avut serioase probleme cu banii după ce și-a cumpărat o casă în valoare de 400 000 de euro la Dubai, cu banii jos, Brigitte nu a renunțat în ruptul capului la accesoriile scumpe de firmă, achiziționate în timpul căsniciei cu Ilie. 

„Mi-au dat țepe! Eram frustrată înainte…”

Brigitte nu păstrează doar ceasul de la mână, ci și gențile de firmă primite de la Ilie, care depășesc 3000 de euro fiecare. 

Vedeta a dezvăluit, recent, că a încercat să vândă una dintre genți în Dubai, dar fără prea mare succes. 

„Eu am genți multe, Hermesuri, de pe vremea când eram cu Ilie. Atunci eram frustrată și vroiam să demonstrez, mă preocupa imaginea, chestii din astea precum genți, haine de firmă, care costau mii de euro. 

Am vrut să vând o geantă în Dubai, dar îmi ofereau un preț derizoriu pe ea, pentru că acolo se găseau fake-uri. 

Cei din Dubai m-au luat de porc când m-au văzut acolo cu gențile alea scumpe. De aia mi-au tras țepe, că m-am văzut cu gențile de firmă de la Ilie!”, a povestit Brigitte, la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu afacerea cu locul de joacă, lăsată la divorț de Ilie?

Brigitte a primit la divorțul de Ilie Năstase și afacerea cu locul de joacă din Pipera, de care se ocupă și în prezent și care îi aduce venituri considerabile. 

Brigitte s-a ținut tare pe poziții și atunci când fostul fotbalist Ciprian Marica a devenit noul investitor de la Baza Voința și s-a certat asociatul și finul lui, Ilie Năstase. 

„Afacerea nu are cum să fie în pericol, pentru că eu am muncit 10 ani acolo ca să fac ceva. Când Ilie se ducea pe covorul roșu la evenimentele lui, eu munceam cu nepotul lui acolo. 

Terenurile alea șase din bază sunt făcute cu mine. Este adevărat că au fost niște activități, care rămaseră din urmă și care nu erau ok acolo. 

Eu acolo sunt asociată și tot ce facem noi facem pentru copii. Mai am și o firmă de logistică în țară”, a mai povestit Brigitte. 

Brigitte, bolnavă de ziua ei

Brigitte s-a întors la casa ei din Dubai, zilele trecute. Vedeta a împlinit pe 7 februarie 47 de ani, dar nu a putut să sărbătorească încă cu fast din cauza unei lariginte cronice. 

Va petrece însă în week-end, împreună cu toată familia și cu prietenii. 

„Din pacate am facut laringo faringită cronică si am fost bolnavă, încă mai sunt. Am fost aseară la un restaurant, doar că nu am organizat încă masă de ziua mea. 

Voi face o masă mare în week-end. Aseară, am ieșit deoarece nu am putut să le gătesc. 

Am rezervat la dumplinguri că e preferatul meu și apoi am cumpărat din mall un tort, pentru că mie îmi place cheese cake factory oreo și este un pub drăguț, unde fiica mea are niște paste preferate, pentru că ea nu a mâncat dumplinguri.

Dar, în weekend, ies cu prietenii, cu sora mea și cu toată familia”, a declarat Brigitte, în exclusivitate, pentru Click!

Când își lansează cartea? 

Brigitte a anunțat că intenționează să lanseze, în curând, și o carte despre viața ei. 

„Cartea vreau să o lansez de Ziua Femeii, în martie, deja e la tipar. Se numește <<Nevrednică de îndurarea Lui>>”, a mai spus Brigitte, pentru Click!

Vedeta va povesti în carte cele mai dure experiențe pe care le-a trăit până în prezent. 

„Eu, când am fost la închisoare, am vrut să-mi iau viața. Au venit surorile mele și mi -au spus că nu mai am nimic. Eu sunt rebelă, dar am ajuns atunci la marginea prăpastiei. 

Am auzit în gând că cineva mi-a spus: << Te iubesc, eu voi avea grija de tine!>> Eu nu citisem Biblia! 

Eu nu aveam medicamente cu care să mă omor, așa că mi-am pus trei perne și, în starea aia de letargie, nu am mai respirat timp de câteva minute și am auzit cuvintele alea. 

După ani de zile, am văzut moartea cu ochii și am ajuns la un grup de rugăciune unde mi-au zis aceleași cuvinte. 

Am spus odată că iubesc un bărbat mai mult decât pe Dumnezeu și am avut foarte multe încercări urâte. A dat o mașină peste mine în fata catedralei!

Eu pe primul soț l-am găsit mort! Mie Dumnezeu mi-a mai dat o șansă! Când nu mai ai la cine să apelezi, începi să vezi mâna lui Dumnezeu. Atunci te schimbi. 

Am fost diagnosticată  cu embolie pulmonară, apoi am avut trei tumori și am fost singură la Viena. Dumnezeu a îngăduit, însă, ca eu să mai trăiesc. 

Pe Ilie l-am cunoscut după ce m-am pocăit la 40 de zile. Înainte să mă pocăiesc eu chiar eram o nemernică!”, a spus Brigitte, dezvăluind câteva din ideile expuse în cartea sa. 

Brigitte Pastramă (47 de ani) este fosta soție a marelui tenisman Ilie Năstase. După un mariaj de cinci ani, cei doi au divorțat în 2018 și s-au recăsătorit, el cu Ioana Năstase, iar ea cu Florin Pastramă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez