Ca-n filme! Urmărit de Poliție, Culiță Sterp s-a ascuns într-o toaletă, în parc, după accident

Ultima actualizare:

Procurorii au reconstituit filmul accidentului provocat de manelistul Culiță Sterp (30 de ani) în centrul Clujului, la 17 noiembrie. Surse din poliție au susținut că manelistul Culiță Sterp s-a ascuns în toaleta din parc. În timp ce polițiștii se aflau la locul accidentului, la un interval de 20-30 minute de la producerea accidentului, manelistul a fost identificat în parc și a recunoscut că el a condus autoturismul care a provocat accidentul.

După ce a făcut  accidentul,  cântărețul   a vrut inițial  să scape  de urmărirea polițiștilor
După ce a făcut accidentul, cântărețul a vrut inițial să scape de urmărirea polițiștilor

În urma opririi autoturismului marca Mercedes Benz, au coborât pe ușa dreapta față a autoturismului în primă etapă o persoană de sex feminin, iar mai apoi pe aceeași ușă a coborât o persoană de sex masculin, cei doi intrând, prin gardul temporar amenajat în jurul Parcului din spatele Teatrului Naţional, în interiorul parcului”, susțin procurorii.

Victima nu a depus plângere

Victima lovită a ajuns la spital și a suferit leziuni traumatice care au necesitat două-trei zile de îngrijiri medicale, care nu i-au pus în primejdie viaţa, conform raportului medico-legal. Șoferul Daciei nu a formulat plângere penală împotriva lui Culiță Sterp. Însă manelistul este acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.  

Mai rău, pentru Culiță Sterp, analizele toxicologice arată că în momentul accidentului din Cluj, artistul era sub influența substanţelor psihoactive. Prin urmare, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său pentru o nouă infracțiune, după conducere sub influența alcoolului, intrarea în intersecție pe culoarea roșie, fugă de la locul accidentului, depășirea vitezei legale. Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1.885 de lei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj, la o săptămână după producerea accidentului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net