Un strop de bucurie pentru Culiță Sterp. Ce se întâmplă în familia artistului, după accidentul pe care l-a provocat

Culiță Sterp a dat-o în bară cu accidentul provocat în Cluj, însă se pare că a câștigat pe altă parte! După zile întregi de stres și tensiune în familia artistului, se pare că are, în sfârșit, un motiv de bucurie. 

Acum ceva timp, Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, anunța în social media faptul că urmează să lanseze o colecție de haine atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mai exact, mai multe compleuri sport simple, din bumbac, pentru cei mari și pentru cei mici. 

Logodnica lui Culiță Sterp a intrat în rândul influencerilor

Iubitoare a mediului online și mare împătimită a shoppingului, Daniela Iliescu a pus la dispoziția tinerelor mămici și nu numai, un site cu haine lansate chiar de ea. Majoritatea acestora sunt compleuri sport, pentru copii și adulți, cele mai multe dintre ele fiind simple, fără logo-uri sau alte aplicații. 

Pentru că i-a fost alături în momentele grele, Culiță s-a gândit să o sprijine și el pe iubita lui, acum, căci Daniela a reușit să lanseze prima sa colecție de haine. Tocmai de aceea, artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu produsele de pe site, din dorința de a afla oamenii mai multe despre ele și de a-i accesa creațiile Danielei. 

Cu această realizare, Daniela Iliescu a intrat și ea în rândul influencerilor, căci în ultima perioadă, tot mai mulți lansează diverse colecții de haine în ton cu personalitatea sau stilul lor. 

Daniela Iliescu, nemulțumită de hainele de copii găsite pe piață

Întrebată de urmăritorii din social media ce anume a inspirat-o pentru a lansa o colecție de haine în principiu pentru copii, dar și pentru adulți, Daniela a mărturisit că nu a fost prea mulțumită de hăinuțele pentru copii pe care le găsea prin magazine. 

„De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe, pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate. Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.

Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii, haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele, și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată”, a spus iubita lui Culiță Sterp, în urmă cu ceva timp. 

Nu rata - Mihai Morar, atac dur la adresa lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru „NEAM PROST”

Culiță Sterp i-a cerut scuze băiatului implicat în accident

Dacă pe plan profesional le merge totul bine și au mai câștigat o modalitate de a face bani, pe plan personal, atât Daniela, cât și Culiță, sunt stresați din cauza accidentului provocat de artist. 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu

După evenimentul rutier neplăcut, Culiță Sterp a vorbit și despre relația pe care o are, acum, cu băiatul implicat în accident, dar și cu familia acestuia. Artistul a dat de înțeles că el și Marius s-au împăcat și că îi pare foarte rău pentru cele întâmplate. 

„Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile.

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de situația în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu. Știu că am dezamăgit și că poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim”, a spus Culiță, într-un video publicat pe TikTok. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net