Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani! „Mama era distrusă”

Ultima actualizare:

Culiță Sterp nu este la primul accident grav de circulație. Episodul tragic petrecut joi, 16 noiembrie, ne amintește de momentul în care manelistul a fost aproape de moarte. Atunci se afla în mașină și cu cei trei frați ai săi.

Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani
Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte în urmă cu 10 ani

În urmă cu 10 ani,  Culiță, Iancu, Geta și Ileana Sterp au avut un accident grav de mașină. Cei patru frați au fost la un pas de moarte. Mama lor a fost „distrusă” când a aflat vestea.

Episodul tragic a fost relatat în urmă cu ceva timp chiar de Culiță Sterp. Se pare că incidentul s-a petrecut cu doar 15 kilometri înainte să ajungă acasă. Artistul și cei trei frați ai săi, Ileana, Geta și Iancu, se întoarceau de la mare, iar manelistului i s-a făcut somn la volan.

„Am avut un accident toţi patru.(...) Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam. Pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare.

Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap. Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot.

Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a povestit Culiță Sterp pe canalul său de Youtube, conform Viva.

Culiță Sterp: „Am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf”

În urma accidentului, cei patru frați au ajuns la spital cu rani grave. Culiță a povestit că Daniela, actuala lui soție, a fost alături de ei în acele clipe grele.

„Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toti frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat.

Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital.  A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca”, a povestit Culiță.

Culiță Sterp, implicat într-un nou accident de circulație

Joi, 16 noiembrie, manelistul a fost implicat într-un accident grav de circulație. Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Cluj-Napoca, Se pare că artistul consumase alcool și a fugit de locul faptei. 

Culiță Sterp a fost ulterior identificat de polițiști. „Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, transmite IPJ Cluj. Cântărețul s-a ales cu dosar penal.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net