Când e programată Celia să nască. Cum se simte pe ultima sută de metri: «Este grea perioada asta»

Ultima actualizare:

Celia se pregătește să devină pentru a doua oară mamă, de data aceasta de fetiță! Artista a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre diferențele dintre cele două sarcini, dezvăluind și când este programată pentru marele eveniment.

Când e programată Celia să nască Foto: Instagram
Când e programată Celia să nască Foto: Instagram

Artista a mărturisit că există diferențe în această sarcină și cea precedentă, atunci când era însărcinată cu băiețelul ei. Se pare că de data aceasta lucrurile decurg puțin mai greu, iar Celia resimte mult mai puternic tot acest proces. Tot efortul merită, însă, spune mămica, fiind nerăbdătoare să își strângă în brațe fetița.

Este destul de greuță perioada asta. Sarcina este foarte diferită decât cu primul meu băiețel și o duc mult mai greu, dar mai este foarte puțin. A fost mult mai grea, dar binecuvântarea este mult mai mare pentru că ne-am dorit și am luptat atât de mult”, a mărturisit Celia, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Când e programată Celia să nască

Celia și-a dorit de mult timp să fie și mamă de fetiță, așadar mai e puțin până când i se va îndeplini visul. Artista a dezvăluit și când este programată pentru naștere, explicând că a ales să facă acest lucru în țară, având încredere mare în doctorii de aici. Deși a avut câteva probleme pe parcursul sarcinii, Celia spune că greul a trecut și atât ea, cât și familia ei, sunt nerăbdători să vină pe lume cea mică. Și mai e atât de puțin până când se va mări familia!

În două săptămâni, dacă ajută bunul Dumnezeu să mă duc până la data programării. Am ales să rămân în țară pentru că mă simt mult mai în siguranță pe mâinile oamenilor care se ocupă de mine aici. Am avut ceva probleme în cursul sarcinii. Doctorii îmi dau o stare de liniște, mă simt pe mâni foarte bune. Suntem bine, toată lumea este extrem de entuziasmată”, a mai spus Celia, pentru sursa anterior menționată.

Cântăreața, care va naște în două săptămâni, a decis să o aducă pe fetița ei pe lume în România deoarece se simte mai liniștită pe mâinile medicilor care au supravegheat-o pe întreaga perioadă a sarcinii. Celia a fost infectată de curând și cu coronavirus, trecând prin clipe de panică.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net