Cântăreață celebră, jefuită ca-n codru la o nuntă în Satu Mare! „Mi-au luat hainele de pe mine!”

#Exclusiv Click!

Unii artiști se îmbogățesc la nunți, alții mai ies și în pagubă. Cântăreața Bianca Rus a trăit șocul vieții! A fost jefuită de hainele de scenă, la o nuntă în Satu Mare.

Bianca Rus (36 de ani) cântă, mai nou, și la nunți. Simpatica solistă are un show inedit, cu care distrează toată noaptea petrecăreții. Aceasta a avut o apariție de senzație, zilele trecute, la o nuntă din Satu Mare. Bianca a purtat o rochie cu nasturi făcuți din aur și a atras imediat atenția invitaților. Le-a luat ochii!

Din păcate, nu în sensul dorit de ea! A doua zi dimineață, după nuntă, solista a mers la mașină și a observat cu stupoare că tot geamantanul cu haine de scenă, lucrate cu migală special pentru ea de designeri vestimentari renumiți, se făcuse nevăzut, iar hoțul ia-l de unde nu-i!

Bianca Rus a fost jefuită! I-au furat valiza cu haine de scenă din mașină!

Dimineața de după nuntă nu a fost deloc una fericită, deoarece am avut un șoc mare. Mi-am găsit Mercedesul deschis, fusese spart de niște bine-voitori, iar geamantanul cu haine de scenă ,semnate Florin Burescu și de Beatrice Lianda, nu mai era.

Valiza dispăruse, ca prin minune! Mi-au luat hainele de pe mine, practic!”, a povestit Bianca Rus, indignată, pentru Click!

Acum, solista se vede nevoită să-și procure cu totul alte costumații, adecvate pentru cântările de la nunți, pe care va trebui să dea bani buni.

A făcut operație la stomac! „Mănânc cât o păsărică!”

Bianca Rus a slăbit 70 de kilograme Sursa: Click!
Bianca Rus a slăbit 70 de kilograme Sursa: Click!

Bianca Rus și-a micșorat stomacul, la începutul anului 2018. Vedeta a slăbit de atunci mai bine de 70 de kilograme, iar acum este foarte atentă la alimentație, pentru a se menține în formă.

După intervenția pe care am avut-o, acum mănânc sănătos. Pot zice că mănânc puțin...ca o păsărică. Mănânc mereu ce îmi place, dar din fiecare aliment câte o mușcătură, două, atât, nimic mai mult. Aș putea să zic că mănânc a patra parte dintr-un mic”, a declarat solista, pentru Click!

Bianca Rus a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune, la vârsta de 16 ani. Solista a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: Lumina.

Bia a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” și nu numai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net