Care este cea mai bogată actriță din România. Este una dintre cele mai îndrăgite

Ultima actualizare:

Atunci când vine vorba despre „averile” actorilor din România, mulți dintre ei se plâng de venituri mici. În paralel, există și categoria celor care reușesc să-și multiplice veniturile, astfel că Maria Buză este una dintre cele mai bine plătite, detaliu cunoscut mai puțin. 

Actrița bogată din România / foto: Pixabay
Actrița bogată din România / foto: Pixabay

Are un râs colorat, o energie debordantă și un farmec aparte. Își face treaba cu seriozitate și culege bucuroasă roadele muncii sale. Alătui de soțul său, violonistul George Pătrașcu, Maria Buză a reușit să aibă multe reușite pe plan financiar. 

Maria Buză, una dintre cele mai bogate actrițe

Cântă, dansează, joacă teatru și acceptă provocări. În trecut, Maria Buză a acceptat provocarea „Asia Express”. În afara scenei și a reflectoarelor, artista împreună cu soțul său onorează diverse evenimente, fac show-uri de zile mari, iar plata ese pe măsură. Nu și-a pierdut niciodată farmecul în fața celor de acasă și a reușit să își păstreze faima, cu toate că în copilăria sa și-a dorit cu totul și cu totul o altă carieră.

„Îmi doream foarte tare să fiu balerină. Ai mei nu puteau să mă ducă la nicio şcoală de balet. În clasa a VI-a, familia a strâns suma care îmi trebuia ca să merg la Şcoala populară de artă. Şi am făcut balet doi ani, după care am trecut la dansuri populare. Mi-a plăcut foarte mult, sunt o dansatoare foarte bună şi foarte expresivă. Şi acum, dacă merg la o petrecere şi dansez, fac spectacol, pentru că mie îmi place să dansez artistic, trebuie să „desenez” puţin prin mişcare”, mărturisea Maria Buză în trecut, pentru Revista Flacăra

Maria Buză și soțul ei / foto: Social media
Maria Buză și soțul ei / foto: Social media

Fiul Mariei Buză nu vrea să-i calce pe urme

Maria Buză și George Pătrașcu au împreună un băiat care însă nu dorește să le calce pe urme părinților săi. Actrița mărturisea că fiul său nu se simțea atras de latura artistică, ci mai mult de cea reală.

„El înclinații are, dar nu prea vrea să ne calce pe urme. Asta mă și bucură, dar mă și gândesc că poate i-ar fi fost un picuț mai ușor dacă alegea calea asta. Dar nu pot spune că nu mă bucură ce are el în gând.” a mărturisit Maria Buză, într-un interviu mai vechi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net