Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care Paula Seling a divorțat. „Îi dai ocazia celuilalt să ...”

După cum bine știm, Paula Seling (44 de ani) a divorțat anul trecut de Radu Bucura, cu care a împărtășit o căsnicie de 17 ani. Chiar dacă a trecut un an de când cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite, artista a ales acum să vorbească deschis despre separare.

Paula Seling a dezvăluit de ce a divorțat de Radu Bucura / Foto: Arhiva Click!
Paula Seling a dezvăluit de ce a divorțat de Radu Bucura / Foto: Arhiva Click!

Înainte de a pleca într-un turneu prin SUA, unde urmează să susțină o serie de concerte în Seattle (27 octombrie), Sacramento (28 octombrie) și Los Angeles (29 octombrie), Paula Seling, în vârstă de 44 de ani, a vorbit deschis despre divorțul de Radu Bucura, cel care i-a fost partener de viață timp de 17 ani.

Artista a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil să ia decizia de a se separa de acesta, însă are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Totodată, ea a recunoscut că iubirea dintre ea și Radu nu s-a stins, dar șansele de împăcare sunt nule. Radu Bucura și Paula Seling își cresc în continuare fetița și se ocupă meticulos de educația Elenei.

Paula Seling: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

Cât despre ce concluzie a tras după divorț, interpreta a mărturisit că: „În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a declarat Paula Seling, pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net