Carmina Vârciu, afectată de despărțirea părinților ei. Fiica lui Liviu Vârciu a trecut prin clipe grele: „Recunosc că i-am judecat”

Liviu Vârciu devenea tată pentru prima dată în urmă cu mai bine de două decenii. Ami Teiceanu, fostă iubită și mama primei sale fiice, Carmina, continuă să fie o prezență discretă în lumina reflectoarelor. Carmina a vorbit despre modul în care a afectat-o despărțirea părinților ei și cum a gestionat toată această situație. 

Carmina Vârciu alături de părinții săi / foto: Social media
Carmina Vârciu alături de părinții săi / foto: Social media

Recent, Carmina Vârciu a oferit presei un interviu prin prisma căruia a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut atunci când părinții ei s-au despărțit, ea fiind doar un copil la acea vreme. 

Carmina Vârciu: „a fost cea mai bună decizie pentru noi toți”

Tânăra a mărturisit că a afectat-o despărțirea părinților ei. I-a judecat, însă în timp a ajuns la concluzia că au luat cea mai bună decizie. 

„Atunci când părinții mei au decis să se despartă, eram foarte mică și nu prea înțelegeam de ce au luat această hotărâre. Da, recunosc că i-am judecat, căci poate nici nu m-au pregătit din vreme și nu știam cum va fi viața mea pe mai departe. Nu eram suficient de matură și nu puteam accepta că ai mei se despart. Însă, odată cu trecerea anilor, am înțeles perspectivele fiecăruia și am realizat că aceasta a fost cea mai bună decizie pentru noi toți. Sunt de părere că un copil nu te leagă, pentru că, dacă nu mai ești fericit într-o relație, e clar că totul se va răsfrânge asupra celui mic. Stau să mă gândesc că, dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu, poate creșteam într-o casă cu certuri și alte lucruri pe care un copil nu ar trebui să le vadă și nici să le simtă. Dacă ei sunt fericiți cu deciziile pe care le-au luat, și chiar îi văd că sunt bine acum din toate punctele de vedere, și eu sunt fericită. Nu am nevoie de nimic mai mult.”, a mărturisit Carmina, într-un interviu viva.ro

Cum se înțeleg în prezent Liviu și Ami 

Carmina a mai declarat faptul că mama și tatăl ei au păstrat o relație apropiată, de prietenie, totul de dragul ei. Ambii s-au dedicat atât cât de mult au putut în creșterea Carminei. 

„Mama și tata au păstrat o relație de prietenie de dragul meu, pentru că, până la urmă, sunt copilul lor. Am apreciat mereu asta și mi se pare frumos că pot trece peste toate neînțelegerile de cuplu din trecut și să facă front comun pentru mine. Amândoi sunt implicați în evoluția mea, mă sprijină și mereu sunt lângă mine. Nu vă imaginați acum că nu iau nicio decizie fără să mă consult cu ei, consider că am ajuns la o vârstă la care pot să mă descurc și să iau cele mai bune hotărâri, dar, în cazul în care am nevoie și de părerea lor, nu ezit să le-o cer. Sunt aproape de mine în măsura în care timpul le permite. E o relație pentru care trebuie să muncim cu toții, pentru a trăi în armonie.”, a mai spus tânăra, pentru sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net