Cum arată Ami, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiică! Carmina îi seamănă leit mamei sale

În urmă cu aproape 22 de ani, Ami Teiceanu îl făcea tată pentru prima dată pe Liviu Vârciu. Din relația lor s-a născut o fată, care acum este tot mai cunoscută pe rețelele de socializare și pare că moștenește de la tatăl său carisma. Chiar dacă cei doi au pus punct relației lor, au făcut eforturi să mențină o relație bună pentru binele fiicei lor. Pe măsură ce timpul a înaintat, Liviu Vârciu pare că nu a îmbătrânit deloc, lucru valabil și în cazul lui Ami Teiceanu, care arată superb. Carmina îi seamănă leit mamei sale.

Cum arată femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiică!
Cum arată femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiică!

Cum arată femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiică!

Ami Teiceanu, fosta parteneră a lui Liviu Vârciu și mama primei sale fiice, Carmina, este o prezență care preferă să rămână în afara atenției publice. Cu toate acestea, frumusețea și legătura ei strânsă cu fiica sa nu trec neobservate. Imaginile împărtășite de Carmina pe rețelele sociale dezvăluie o asemănare uimitoare între cele două. Mai mult, între cele două se vede cu ochiul liber o relație profundă și plină de dragoste.

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, a câștigat foarte multă popularitate pe TikTok, unde își exprimă creativitatea și carisma. Cu o prezență online în continuă creștere, Carmina și-a construit o frumoasă comunitate de fani în social media care mereu își exprimă aprecierea față de ea. Fata are o relație deosebită cu ambii părinți, iar asta o arată cu fiecare postare de pe rețelele de socializare. 

Carmina este studentă în cadrul Facultății de Jurnalism din București, însă nu dorește să profeseze în domeniu. A descoperit o altă activitate care o pasionează: confecționarea manuală a lumânărilor, și se dedică trup și suflet micii sale afaceri. Fiica artistului a decis să își canalizeze toate resursele către o activitate care îi produce plăcere și care, totodată, îi oferă și un venit. Nu este singură în tot acest proces, deoarece beneficiază și de ajutorul iubitului și al mamei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net