Liviu Vârciu și Jojo au fost la un pas de căsătorie! Cine este artistul care urma să le fie naș

Puțini își amintesc faptul că Liviu Vârciu și Jojo au trăit o poveste de dragoste pasională la începutul anilor 2000. Dragostea se pare că a fost mare, mai ales că artistul a cerut-o de soție, iar tânăra a acceptat. Ajunseseră chiar și în punctul în care și-au ales nașul de cununie. 

Liviu Vârciu și Jojo au fost la un pas de căsătorie
Liviu Vârciu și Jojo au fost la un pas de căsătorie

Liviu Vârciu a fost însă trădat în cel mai cumplit mod cu putință, chiar cu puțin timp înainte de nuntă atunci când Jojo l-a înșelat pe artist. Evident, nunta a fost anulată, deși Vârciu a iubit-o mult pe Jojo. Puțini știu că dacă nu s-ar fi despărțit, astăzi celor doi le-ar fi fost naș, nimeni altul decât Horia Brenciu!

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, a mărturisit Liviu Vârciu, în urmă cu ceva timp, scrie wowbiz.

Jojo și Liviu, fiecare la casa lui

Acum fiecare este la casa sa, bine și fericit! Liviu Vârciu este împreună cu Anda Călin de 7 ani și este femeia care i-a schimbat, pur și simplu, viața! Cei doi se iubesc enorm, chiar dacă nu sunt căsătoriți momentan și au doi copilași împreună, Anastia și Liviu Junior.

Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe YouTube, că am și canal unde pun momente din familia mea. Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul”, a declarat și Liviu Vârciu la Antena Stars, acum ceva timp.

Fericită este și Cătălina Grama cu Paul Ipate! Cei doi se iubesc de 9 ani și și-au întemeiat și ei o familie frumoasă. Vara trecută însă au hotărât să facă marele pas. Cei doi au o fetiță de 5 ani pe nume Zora, iar Jojo are un băiețel pe nume Achim dintr-o relație anterioară, în vârstă de 11 ani.

M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători. Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis. (…) Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile.”, a povestit Jojo, după ce a făcut pasul cel mare, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net