Cu ce musafiri nepoftiți s-au trezit Jojo și Paul Ipate la nuntă? Cei doi s-au căsătorit religios

Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au spus „Da!” și în fața lui Dumnezeu, luni, 21 august. Ceremonia a avut loc într-un cadru de poveste, în afara Bucureștiului, unde mirii s-au trezit și cu niște musafiri nepoftiți.

La fel ca la cununia civilă din Italia, din urmă cu câteva săptămâni, și la cea religioasă Cătălina Grama, alias Jojo, și Paul Ipate au ales un cadru idilic, de poveste. Nunta a avut loc în mijlocul naturii, într-un hambar din afara Bucureștiului, situat lângă o pădure.

Tematica aleasă la nunta, unde au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia, a fost „Visul unei nopți de vară”, piesa lui William Shakespeare.

„Ce frumos este când îți sărbătorești iubirea! Ne-am unit spiritual, alături de familie și de prieteni, într-un cadru de poveste. A fost mai mult decât ne-am imaginat!

Ne-am ales ca tematică, pentru că suntem actori, «Visul unei nopți de vară», piesa lui Shakespeare. Daniel Nora a făcut întreg conceptul să devină realitate și a construit cu Purple Flowers o pădure magică în locația aleasă”, a povestit Jojo, pentru Pro TV.

Jojo: „Ne-au vizitat câteva căprioare, ca într-o poveste”

Cum hambarul din lemn se afla chiar lângă pădure, în toiul nunții, în zonă, și-au făcut apariția și niște musafiri nepoftiți, care i-au lăsat fără suflare pe invitați.

„A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosferă foarte relaxată. La un moment dat, pe seară, ne-au vizitat și câteva căprioare, ca într-o adevărata poveste. Te iubesc, soțul meu minunat până la cer și după!”, a scris frumoasa mireasă, pe pagina ei de Instagram.

Jojo a schimbat alte două rochii

Jojo a ales să poarte două rochii în ziua în care a pășit la altar alături de Paul Ipate, în timp ce, pentru cununia civilă din Italia, actrița a îmbrăcat alte trei rochii, purtând semnătura aceluiași designer român.

Am purtat două rochii alese împreună cu stilista mea, Eli Adam, de la La Mode Toujours, create de tot de Cristina State cea care mi-a creat și rochiile pentru cununia civilă, iar Paul a purtat un costum semnat de Adina Buzatu.

Le mulțumim tuturor că au participat la visul nostru din această vară și ne simțim binecuvântați că ne-am unit și spiritual”, a mai spus Cătălina Grama, pentru PRO TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net