Casa Danei Rogoz este aproape gata. Cum arată locuința de la Viscri: „O să fie un vis! E deja!”

Dana Rogoz este tare mândră de felul în care a ajuns să arate casa ei de la Viscri. Vedeta și soțul ei au cumpărat proprietatea în urmă cu câțiva ani, iar acum sunt pe cale să termine cu renovările. Restaurarea clădirii se apropie de final, iar cuplul este în culmea fericirii.

Dana Rogoz, fericită că se aproprie de finalul renovărilor la casa din Viscri
Dana Rogoz, fericită că se aproprie de finalul renovărilor la casa din Viscri

„Am fost emoționată când am văzut cum au avansat renovările”

Dana Rogoz (38 de ani) și Radu Dragomir (57 de ani) și-au achiziționat locuința de la Viscri în urmă cu 4 ani, mai exact în 2020. Cei doi și copiii lor au locuit în curtea casei într-o autorulotă, înainte de a se apuca de renovări. Acum, restaurarea ei se apropie de final, iar actrița și partenerul ei sunt extrem de mulțumiți de ceea ce a ieșit.

 „Ieri am ajuns la Viscri și de atunci parcă timpul curge în alt ritm. Am fost pur și simplu emoționată când am văzut cum au avansat renovările. V-am mai zis că am găsit o echipă de meșteri extraordinari de muncitori și dedicați. O să fie un vis! E deja!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

„Vom avea sobe care se vor monta chiar zilele acestea”

Chia dacă procesul de renovare al casei a decurs rapid, Dana Rogoz Radu Dragomit nu se pot muta încă acolo. În schimb, aceștia desfășoară o mulțime de activități în jurul proprietății și sunt extrem de nerăbdători să termine ultimele retușuri.

„Azi ne-am trezit în rulota parcată în curtea casei (încă nu putem locui în casă, mai trebuie să avem puțină răbdare), iar apoi am luat micul dejun. Ne-am plimbat cu bicicleta („bicibuzul” pe care încăpem toți 4), am jucat badminton, apoi am mers către un magazin de antichități din județul Harghita, de unde ne-am ales o sobă superbă de fontă pentru camera mică a copiilor. În camerele mari vom avea sobe care se vor monta chiar zilele acestea! Mai e foarte puțin, dacă deja discutăm despre mobile și baterii la baie, nu?”, a mai scris actrița în mediul online

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net