Ce casă de vis își restaurează Dana Rogoz la Viscri! „Stătea să cadă…”

Dana Rogoz e foarte mândră de casa de vacanță de la Viscri, achiziționată în urmă cu aproape patru ani. Actrița a postat noi imagini din locuința săsească, aflată încă în plin proces de restaurare. 

Dana Rogoz (38 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir, și-au făcut-o cadou casa de vacanță de la Viscri, la împlinirea a 8 ani de căsnicie. 

Cei doi au achizițonat în 2020 o casă săsească în Viscri, satul din județul Brașov făcut celebru de însuși Regele Charles al Marii Britanii.

Casa era însă una foarte veche și, la achiziționare, era într-o stare de degradare avansată, așa că cei doi soți au început lucrările de consolidare si restaurare pentru a se putea muta în ea. 

Chiar dacă locuința nu este nici acum, după aproape 4 ani, gata, Dana este foarte satisfacută de modul în care decurg lucrările de renovare și restaurare. 

Dana Rogoz: „Suntem în plină renovare la Viscri”

Actrița a postat noi imagini din paradisul de la Viscri, pe pagina de socializare, evitând însă să spună la ce sumă se ridică, până în acest moment, investiția în casa de vacanță.

 „Suntem în plină renovare la Viscri. Mai e încă foarte mult de lucru, dar ca să am o idee mai clară despre câte am facut deja, e suficient să mă uit pe fotografiile noastre de când am achizițonat-o și până în prezent. Vreți să revin șu cu videouri de pe șantier?”, a scris actrița sub imaginile cu casa, postate pe Instagram.

După ce au achiziționat căsuța de vacanță, actrița și familia ei au locuit o perioadă în rulotă, în curte, de unde supervizau lucrările de restaurare. 

 „Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiţie. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuţă pentru noi. Şi cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat şi mai tare să facem acest pas. 

După cum vedeţi, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, aşa că mă aştept ca renovarea să dureze câţiva ani

Dar, momentan, ne e foarte bine şi stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi. … Am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă – să ne cunoaştem mai bine vecinii”, a scris Dana Rogoz, pe contul de Instagram, în 2020.

În ce stare s-a aflat casa la achiziționare? „Aproape că stă să cadă, sărăcuța”

Casa de la Viscri a fost cadoul achiziționat la împlinirea a 8 ani de căsnicie de către Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. 

„Acum 8 ani am spus DA! și am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. 

Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram, atunci când cei doi au achiziționat casa din Viscri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net