Dana Rogoz își încarcă bateriile în Dubai! Cât de sexy s-a afișat pe plajă: Arată ca actrițele din Baywatch!

Se cerea musai o vacanță după ce a muncit extrem de mult în ultima perioadă, așa că Dana Rogoz și-a făcut bagajul și a plecat cu familia pentru 5 zile în Dubai.

 Vedeta ține un adevărat jurnal pe Instagram, acolo unde postează zilnic despre tot ceea ce face iar atunci când merge în vacanțe este  foarte activă pe social media.

„Aveam mare nevoie de o scurtă vacanță”

303/365 Salutări din Dubai! Aveam mare nevoie de o scurtă vacanță, după o perioadă extrem de aglomerată, așa că am profitat de vacanța școlară a copiilor și am plecat cu toții spre Dubai, pentru 4 nopți.În aeroport în România, un domn de la controlul bagajelor a întrebat-o pe Lia: "Și... unde mergi? La avion.- Bine, și cu avionul unde o să ajungi? La piscină". Așa că dimineața ne-am început-o chiar cu o baie în piscină și abia după ne-am oprit să luăm micul dejun, într-o florărie - bistro.Voi ce îmi recomandați pentru aceste 4 zile cu copiii aici? Am mai fost când era Vlad de vârsta Liei - chiar își aduce aminte multe lucruri - și țin minte că sunt o groază de activități pentru familie. Dar care ar fi un top al vostru?”, își întreabă actrița urmăritorii.

Dana Rogoz a arătat bine mereu și nu a avut probleme cu silueta așa că își permite să facă poze cu care se mândrește  în costum de baie. În Dubai, vedeta a purtat la plajă un costum de baie roșu din două piese și a arătat precum actrițele din Baywatch. Nu toate mamele cu doi copii își pot permite acest lux să afișeze o astfel de siluetă și un corp fără cusur.

Sunt peste 30 de grade afară și cred că tot cam la fel de multe și în apă - căci eu nu îmi amintesc să  fi făcut baie vreodată într-o  mare mai caldă de atât. Iar pentru copii și pentru noi, asta înseamnă fericire!”, se bucură actrița de vremea bună de plajă și de vacanța din Dubai.

Și-a lansat primul scurtmetraj ca regizor și scenarist

Actrița și vedeta Dana Rogoz (38 de ani) a avut o perioadă încărcată și plină de filmări. A apărut în serialul „Groapa”, a jucat în filmul „21 de rubini” alături de fiul lui Alain Delon, Anthony Delon, dar a lucrat intens și la primul ei film, scurtmetrajul „La distanță”, ca regizor și scenarist, pe care l-a prezentat  în luna octombrie  în cadrul calupului „Scurtmetraje la feminin” de la Les Films de Cannes. De altfel, acesta a luat și Premiul Publicului la Festivalul European de Scurtmetraje de la Nisa, „Un festival c’est trop court”.

Am drumul meu, am mai multă încredere în mine ca altădată și nu mă mai descurajează obstacolele, ocolișurile și devierile de la traseu impuse uneori de afară. Eu îmi văd mai departe de drum...”, spune Dana Rogoz, încrezătoare în ea și în traseul frumos pe care l-a avut până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net