Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Dana Rogoz și soțul ei. Actrița a fost criticată dur de mulți români

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai solide și mai îndrăgite cupluri din showbizul intern românesc. Cei doi se bucură de familia pe care o au și de rolul de părinți, reușind să treacă peste dificultățile apărute de-a lungul timpului. Totuși, fanii nu au putut trece cu vederea faptul că între cei doi este o diferență de vârstă, și mereu s-au întrebat care este aceasta.

Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Dana Rogoz și soțul ei
Ce diferență de vârstă este, de fapt, între Dana Rogoz și soțul ei

Dana Rogoz se bucură de un succes culminant în domeniul care a consacrat-o – actoria, și este o prezență destul de activă pe rețelele de socializare, ceea ce nu putem spune și despre soțul ei, care alege să nu se expună atât de mult.

Diferență de 19 ani între Dana Rogoz și Radu Dragomir

Se mândresc cu familia frumoasă și armonioasă pe care au clădit-o cu multă grijă și iubire, și faptul că între ei este o diferență de vârstă de 19 ani nu a reprezentat un impediment în a-și trăi dragostea, deși  actrița nu a fost ferită deloc de critici.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: Moșul, moșul. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că e ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte, și de alta. Și în viața lui spuneau: Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul. (…)

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela.”, declara actrița, potrivit informațiilor apărute în presă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net