Dana Rogoz a ajuns pe covorul roșu de la Cannes: „O imensă bucurie”

Ultima actualizare:

Se știe că actriței Dana Rogoz, fosta Abramburica din Abracadabra, îi place să călătorească, în ultima vreme, cu rulota, însă de data aceasta, a avut parte de o deplasare specială, în lumea filmului de la Cannes. Actrița a postat, pe contul său de socializare, imagini de pe covorul roșu.

Dana Rogoz
Dana Rogoz

  În ultima vreme, ne-am obișnuit să o vedem pe Dana Rogoz (37 de ani), pe rețelele de socializare, în ipostaze extreme, de la pantaloni și geci, la fuste sau rochii, de la filmări, la excursii cu rulota, împreună cu familia ei frumoasă. Actrița are grijă ce conținut postează, având publicul său ce îi urmărește cu atenție activitatea din social media, fie că sunt sfaturi de parenting, de călătorii, sau pur și simplu povestește ultimele isprăvi ale copiilor ei simpatici.

Iată că, zilele trecute, Dana a fost invitată specială la Cannes, unde s-a prezentat ca o adevărată divă pe covorul roșu.

Dana Rogoz, la Cannes
Dana Rogoz, la Cannes

„E un vis ce trăiesc”

Cu ocazia participării la Festivalul de Film de la Cannes, îndrăgita actriță a postat, pe Instagram, un mesaj în care mărturisește că această experiență este „un vis”.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premieră filmului „Firebrand", să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!”, a scris ea.

Dana Rogoz, așa cum nu ai mai văzut-o
Dana Rogoz, așa cum nu ai mai văzut-o

Să sperăm că prin următorul ei film, la care a lucrat cu prietena ei, Mădălina Craiu, pe care o știți din „RUXX” și „Clanul”, să ajungă și ele pe marea scenă franceză. Dana Rogoz este obișnuită cu reflectoarele de mică și ne bucurăm că a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes.

        Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net