Bianca Neagu din „Numai Iubirea” și soțul, planuri de vacanță. Unde vor să-și petreacă cei doi tineri însurăței luna de miere

#Exclusiv Click!

Biencuța, din telenovela de succes „Numai iubirea”, a ajuns acum o femeie în toată firea. Actrița s-a cununat religios, weekend-ul trecut, cu alesul inimii sale, Alin, un tânăr cu care se iubește de zece ani. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit că împreună cu partenerul ei de viață, își doresc să evadeze departe, atunci când vine vorba de luna lor de miere.

„Încă nu am început să ne ocupăm de vacanță, dar urmează. O să mergem în luna de miere, evident, în New York, ne-am gândit amândoi, dar acum mai avem câte ceva de rezolvat și după urmează să plecăm”, a declarat Bianca Neagu, pentru Click!

Nuntă de cinci stele

Bianca Neagu (27 de ani) are un trup de invidiat, așa că rochia de mireasă i-a stat perfect pe corp. Conștientă de atuurile sale feminine, simpatica miresică a ales să poarte în ziua cea mare o rochie simplă, elegantă, tip sirenă, cu umerii goi, ce îi stătea perfect.

„Nunta a fost superbă, așa cum ne-am dorit-o atât eu, cât și soțul meu. Ne-am distrat cu toții, am dansat, am râs copios și a fost ceva tare frumos. Ne-au fost alături familiile, prietenii și colegii noștri. Când am îmbrăcat rochia de mireasă, atunci eu am realizat că urmează să mă mărit, până atunci o luam ca pe o glumă, dacă pot să zic așa”, a mai spus Bianca Neagu, pentru Click!

Click! spune

Bianca Neagu avea doar opt ani atunci când şi-a început cariera pe micile ecrane, în rolul Biancăi Bratu, din telenovela românească „Numai Iubirea”. Au urmat și alte seriale celebre precum „Păcatele Evei”, „Inimă de țigan”, „Regina” sau pelicula „The Whistleblower” în 2010. După aceste producții, însă, actriţa a cam dispărut de pe micile ecrane, dedicându-se educaţiei. Deşi toţi se aşteptau la o carieră în actorie, Bianca Neagu s-a concentrat, în anii ce-au urmat, pe studii, lucrând în prezent ca și logoped.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net